Acum, Unité este mai aproape de utilizatorii şi potenţialii clienţi ai telefoniei Unité 3G din sectorul Râşcani al capitalei. Aceasta a devenit posibil începând cu ziua de astăzi, 16 noiembrie 2010, odată cu deschiderea unui Punct Mobil Unité în aer liber. Noul Punct este amplasat la intersecţia străzii Aleco Russo cu bd. Moscovei şi se va afla în această locaţie timp de 10 zile.

Echipa de consultanţi Unité sunt în aşteptarea celor interesaţi de serviciile de telefonie Unité 3G pentru a le oferi informaţii şi suport în alegerea celui mai comod pachet Unité, dar şi pentru a le prezenta ultimele oferte lansate de companie.

În viitor, Unité planifică să extindă numărul Punctelor Mobile atât în mun. Chişinău, cât şi în toate raioanele republicii.

1 COMENTARIU

  1. […] Unité a deschis un Punct Mobil în sectorul Râşcani al mun. Chişină… Tue Nov 16, 2010 20:59 pm Acum, Unité este mai aproape de utilizatorii şi potenţialii clienţi ai telefoniei Unité 3G din sectorul Râşcani al capitalei. Aceasta a devenit posibil începând cu ziua de astăzi, 16 noiembrie 2010, odată cu deschiderea unui Punct Mobil Unité în aer liber. Noul Punct este amplasat la intersecţia străzii Aleco Russo cu bd. Moscovei şi se va afla în […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.