Pentru a fi mai aproape de clienţi şi pentru a oferi toate toate comodităţile în alegerea serviciilor prestate, Unité a deschis în parteneriat cu reţeaua sa de dealeri, primul Punct Mobil Unité în mun. Chişinău. Astfel, începând cu 27 Octombrie 2010, până pe data de 31 Octombrie, primul Punct Mobil de vânzare a serviciilor Unité 3G va fi amplasat la intersecţia bd-lui Ştefan cel Mare şi Sfânt cu strada Armenească.

Aici sunt aşteptate toate persoanele interesate de serviciile de telefonie Unité 3G pentru a beneficia de consiliere la conectarea serviciilor 3G şi de toată informaţia necesară pentru alegerea celei mai potrivite oferte de la Unité.

Vizitatorii Punctului Mobil pot procura produsele Unité 3G şi a se familiariza cu noile oferte şi promoţii: abonamentele din seria Prefer cu până la 60 000 minute gratuite pe an sau serviciile preplătite Cartela Unité 3G, cu cele mai avantajoase tarife fără abonament. În plus, toţi utilizatorii de Internet pot încerca beneficiile promoţiei Internet Nelimitat, care oferă acces la Internet NELIMITAT, la viteza de până la 14,4 Mbps.

Mai mult ca atât, clienţii care se vor conecta la un abonament 3G în noul punct mobil de vânzare, vor primi cadou o cartelă preplătită Unité 3G.

Pentru viitor, Unité planifică extinderea Punctelor Mobile atât în mun. Chişinău, cât şi în toate raioanele republicii.

3 COMENTARII

  1. […] Unité a deschis primul Punct Mobil în mun. Chişinău Thu Oct 28, 2010 12:43 pm Pentru a fi mai aproape de clienţi şi pentru a oferi toate toate comodităţile în alegerea serviciilor prestate, Unité a deschis în parteneriat cu reţeaua sa de dealeri, primul Punct Mobil Unité în mun. Chişinău. Astfel, începând cu 27 Octombrie 2010, până pe data de 31 Octombrie, primul Punct Mobil de vânzare a serviciilor Unité 3G va […] […]

  2. am si eu internet 3g de la Unite si imi pare foarte rau ca am luat aceasta decizie.

    In prima luna dupa conectare viteza era OK si puteam folosi si skype, si youtube si filme online.

    Acum, la 1.5 luni de la conectare viteza a devenit brusc foarte mica: de 0.5 – 1.5 mbps!!!!!!! nici nu pot vorbi pe skype, nici nu pot vedea filme online ca lumea, numai ma enervez. Am fost la ei si i-am intrebat motivul si ei au zis ca or sa studieze problema, dar cine stie daca o sa se rezolve ceva…….

    Pana nu-si rezolva ei problemele tehnice, nu va conectati la ei!!!!!!!!!!! acum cand am nevoie sa vorbesc pe skype, imprumut stick-ul de la o prietena, care are Orange. Desi la Orange traficul e putin mai mic, viteza la ei e mult mai buna.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.