Începând din această săptămână, toate conferinţele de presă şi cele mai importante evenimente din ţară vor fi transmise ÎN DIRECT pe site-ul de ştiri UNIMEDIA. Acest lucru este posibil datorită parteneriatului încheiat de portalul de ştiri UNIMEDIA şi Privesc.Eu, care vor oferi publicului on-line interesat de ştiri posibilitatea de a vedea şi mai multe evenimente transmise LIVE, chiar pe prima pagină a site-ului UNIMEDIA.

Astfel, pe coloana de video, utilizatorii UNIMEDIA vor putea accesa şi audia imagini transmise în direct la orele anunţate din timp, iar după aceasta va există şi posibilitatea de a vedea înregistrarea video a evenimentului.

„Prin acest parteneriat ne dorim să aducem utilizatorilor de internet experienţa transmisiunilor în direct de la toate evenimentele importante din Moldova şi pe cel mai important site de ştiri din Moldova”, au declarat reprezentanţii celor două instituţii media, care promit înregistrarea video în format High Definition.

UNIMEDIA este site-ul de ştiri numărul 1 din R. Moldova, fiind accesat în fiecare zi de 22-25 mii de utilizatori unici. Privesc.Eu este unicul proiect de transmisiuni în direct de la cele mai importante evenimente din Moldova, scopul căruia este de a prezenta informaţia şi faptele din prima sursă, fără interpretarea jurnaliştilor.

Sursa: UNIMEDIA

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.