UNIMEDIA - portalul de ştiri nr. 1 în MoldovaAlegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie au generat un interes deosebit pentru utilizatorii on-line. Portalul de știri UNIMEDIA a înregistrat ieri un nou record de audiență. Potrivit statisticilor Google Analystics, site-ul de știri a fost accesat de peste 220 mii ori, de către aproape 100 de mii de vizitatori unici.

În total, aceștia au vizualizat paginile UNIMEDIA de cca 1 milion de ori. Fluxul mare de vizitatori a cauzat și supraîncărcarea serverului, motiv pentru care unii utilizatori au putut accesa cu greu site-ul.

Administrația portalului de știri UNIMEDIA a luat decizia de a face încărcarea prin „stocarea cache” a informațiilor de pe server, fapt ce generează o vizualizare cu întârziere de 1 minut, mici probleme pentru utilizatorii înregistrați, dar și unele deformări de design. „A fost unica soluție prin care puteam menține serverul „up and running” pentru a putea informa publicul”, menționează proprietarii UNIMEDIA. „Nu ne-am așteptat la atât de mulți vizitatori. Sperăm că pe durata zilei de astăzi vom reveni la normal. În cel mai scurt timp vom întreprinde măsurile necesare pentru a mări capacitatea de acces în zilele importante”, au mai declarat reprezentanții din administrație.

Ieri, 29 noiembrie, recorduri mari de trafic au înregistrat și site-urile ProTV Chișinău și Privesc.Eu.

2 COMENTARII

  1. […] UNIMEDIA – accesat de către aproape 100 de mii de vizitatori unici ieri, 29 noiembrie 201… Tue Nov 30, 2010 10:46 am Alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie au generat un interes deosebit pentru utilizatorii on-line. Portalul de știri UNIMEDIA a înregistrat ieri un nou record de audiență. Potrivit statisticilor Google Analystics, site-ul de știri a fost accesat de peste 220 mii ori, de către aproape 100 de mii de vizitatori unici. În total, aceștia au vizualizat […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.