Un utilizator YouTube pretinde ca este prima persoana ce a realizat un review pentru viitoarea tableta HP Slate, acesta postand si un clip. „Este un prototip, si este in totalitate genuin”, subliniaza el.

Pe spatele tabletei este inscriptionat „Prototip al HP – nu este de vanzare”. De asemenea, atat pe fata cat si pe verso se afla logo-ul companiei americane producatoare de computere si imprimante.

Userul, neidentificat, face o demonstratie a device-ului. Aceasta are o camera de 3 MP, slot pentru card SD precum si un buton care activeaza tastatura touch-screen. Pe latura superioara, gadgetul are un buton pentru volumul sonorului, un port USB precum si un buton de resetare si home.

Pe o alta latura se mai afla stickerele Intel si Windows 7. Totodata tableta are si o camera frontala.

sursa: dailybusiness.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Un prototip al tabletei HP Slate, prezentat pe larg pe YouTube Sat Sep 25, 2010 10:06 am Un utilizator YouTube pretinde ca este prima persoana ce a realizat un review pentru viitoarea tableta HP Slate, acesta postand si un clip. “Este un prototip, si este in totalitate genuin”, subliniaza el. Pe spatele tabletei este inscriptionat “Prototip al HP – nu este de vanzare”. De asemenea, atat pe fata cat si pe verso se […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.