Centrul de Guvernare Electronică a extins perioada de aplicare pentru concursul INOVAȚII ÎN GUVERNARE 2012 până la 31 octombrie 2012. Lansat în luna mai a acestui an, concursul este destinat inovatorilor din administratia R. Moldova: autorități publice centrale ( inclusiv ministere, agenţii, autorităţi subordonate), autorităţi publice locale, funcţionari publici sau consultanţi angajaţi pe termen scurtîn cadrul APC/APL.

Prin intermediul acestui concurs CGE, alături de partenerii săi, își propune să identifice și să răsplătească acele instituții sau funcționari care au folosit tehnologiile moderne pentru au sprijinit eficientizarea activității instituției: îmbunătățirea serviciile publice prestate, au susținut prevenirea corupției sau au condus la creșterea transparenței activității instituției.

Proiectele depuse vor fi evaluate de un juriu a cărei componență o puteți vedea aici inovatii.gov.md/juriu . Autoritățile publice centrale și locale care au inovat vor fi prezentate în cadrul Galei Inovațiilor programată pentru luna decembrie a acestui an. Proiectele câștigătoare vor fi recompensate cu  premii, constând în produse sau servicii care sprijină inovațiile, cum ar fi dezvoltarea site-urilor web, conexiuni la internet, computere, dispozitive mobile, tablete, licențe software, etc.

Pentru a se înscrie în competiție, participanții vor completa un dosar de participare prin intermediul căruia să descrie utilizarea cu succes a unei aplicaţii software inovatoare, deja în uz, care este folosită prin intermediul web, a computerului sau a unui dispozitiv mobil. Informații despre conținutul dosarului veți regăsi la adresa aceasta : inovatii.gov.md/cerinte-pentru-dosare.

Concursul INOVAȚII ÎN GUVERNARE 2012 este organizat în parteneriat cu Fundația Soros-Moldova, Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, Banca Mondială, Asociația Companiilor TIC, Fundația Est-Europeană.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.