În cadrul şedinţei Guvernului a fost desemnat noul director executiv al Centrului de Guvernare Electronică, dl. Eugeniu Ursu.

Premierul, Pavel Filip, a specificat că Centrul de Guvernare Electronică este important pentru oferirea serviciilor de calitate cetăţenilor.

„Are o experienţă destul de bogată în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiei. A activat la „Registru” şi Ministerul Afacerilor Interne. A fost persoana responsabilă de legătura şi conlucrarea cu Centrul de Guvernare Electronică, de aceea cunoaşte acest subiect nu doar din auzite. Pentru noi Centrul de Guvernare Electronică devine şi mai important în lumina reformei admninistraţiei publice centrale şi oferirii serviciilor de calitate tuturor cetăţeni”, a declarat prim-ministrul.

„Vin cu un apel către colegi să asiguraţi o comunicare eficientă cu Centrul de Guvernare Electronică în persoana domnului Eugeniu Ursu. Funcţia sa fiind asociată şi cu cea de coordonator principal pentru e-transformare, dar şi de consilier al primului ministru”, a spus Pavel Filip.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.