Ideea reprezentă o simulare a jocului de cărți Belot, utilizatorii au prins gustul jocului online belot.md foarte rapid, timp în care a crescut considerabil numărul jucătorilor.

Belot.md este un joc ce unește tineri, în special moldoveni, de pretutindeni, plecați la muncă sau stabiliți de mai mult timp în străinătate.

Zilnic sunt organizate campionate cu premii, astfel,competiția devine mai și atractivă.

Regulamentul jocului este explicat foarte bine în meniul de pe site, în așa fel pot intra în joc și cei care nici nu au auzit de Belotul clasic.

Chiar dacă este un joc cunoscut mai mult de bărbați, curios este ca și fetele joacă Belot online.

În acest moment, sunt înregistrați, peste 180 000 de vizitatori, din: România, Rusia, Italia, Franța, Spania, Germania, Marea Britanie, Canada, SUA, țări în care există comunități mari de moldoveni. Deși și-au construit o viață acolo,  nu uită și doresc să fie mai aproape de tot ce le amintește de țara unde s-au născut, totodată creînd dialoguri, discuții chiar legîndu-se prietenii prin intermediul acestui joc online.

Aici vrem să vă relatăm o istorie reală, firul căreia l-am depănat în urma primirii unui mesaj la adresa administrației jocului:

“Salut, cred că trebuie să știți asta! Deci vreau să mulțumesc jocului belot.md, pentru că datorită vouă m-am ales cu niște fini minunați, și, respectiv, fini cu niște nași pe potrivă (și modești!). Vineri am fost nași de cununie. Ne-am cunoscut online, pe urmă offline de două ori, după care a treia oară mi s-a propus ca să îi fiu cu soția, părinți spirituali. Am acceptat, și uite că minunea s-a produs. Deci, belot.md, ”zblijaet”.” Mai jos, puteți vedea foto de la eveniment.

De la apariție și pînă în prezent, s-au înregistrat peste 6 milioane de jocuri cu peste 200 mii de jucători înregistrați. Zilnic au loc circa 8000 de partide Belot online.

Creatorii jocului online spun că intenția a fost să aducă înapoi sentimentul jucăuș și aventurier care îl provoca Belotul clasic din adolescența tuturor, și să-l facă mai accesibil și ușor în utilizare, avînd internetul la îndemînă, de aceea au creat și versiunea mobilă, pentru ca utilizatorii să poată juca oricînd și oriunde.

Vă invităm în gașca noastră!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.