Compania Moldtelecom a suplinit lista canalelor televiziunii digitale IPTV cu 2 posturi noi – TV Paprika si English Club TV. Clienţii IPTV pot viziona gratuit aceste posturi, este nevoie doar sa faceti reset la Mediabox.

TV Paprika este un canal de televiziune cu tematica gastronomica, ce urmareste pastrarea traditiilor culinare si promovarea valorilor bucatariei locale traditionale. TV Paprika nu este doar un canal de retete culinare, ci un concept de viata, pornind de la oferirea de solutii de cultura a produselor bio si ajungand la cele mai rafinate retete ale lumii si cele mai stralucite restaurante frecventate de staruri. Continutul atractiv si variat plaseaza TV Paprika in topul celor mai puternice branduri ale canalelor culinare din Europa. In octombrie 2007 canalul a intrat in portofoliul Chello Central Europe. (www.tvpaprika.ro)

English Club TV – un canal tematic pentru cei care doresc sa invete limba engleza.

2 COMENTARII

  1. […] Televiziunea Digitala Moldtelecom: + 2 canale Sun Sep 12, 2010 14:24 pm Compania Moldtelecom a suplinit lista canalelor televiziunii digitale IPTV cu 2 posturi noi – TV Paprika si English Club TV. Clienţii IPTV pot viziona gratuit aceste posturi, este nevoie doar sa faceti reset la Mediabox. TV Paprika este un canal de televiziune cu tematica gastronomica, ce urmareste pastrarea traditiilor culinare si promovarea valorilor bucatariei locale traditionale. […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.