Pentru elevii unor licee din capitala lectiile vor deveni mai atractive in acest an de invatamant. Ei vor folosi table electronice interactive. Acestea permit vizualizarea obiectelor in 3D si pot sugera raspunsul corect. Profesorii invata deja cum sa foloseasca noile table, cumparate din banii parintilor, relateaza Protv.md.

Desi sunt in vacanta, profesorii de la un liceu din capitala fac lectii de dimineata pana seara. De aceasta data nu sunt dascali, ci elevi. Tabla interactiva multi-touch cu proiector incorporat, este noul obiect pe care-l vor utiliza la lectie.

Conectata la un computer, noua tabla are sistem de raspuns interactiv, camera de documente, dar si programe care permit vizualizarea obiectelor in 3D.

Cu ajutorul acestei table, majoritatea lectiilor vor fi asimilate de elevi prin jocuri distractive. Totodata, pe tabla pot fi scrise si temele, creta obisnuita fiind inlocuita cu un stilou special care are camera video si bluetooth.

Profesorii spera ca tabla va face ca lectiile sa devina mai atractive. Totusi unii spun ca nu vor renunta de tot la tabla veche.

Directoarea liceului spune ca deocamdata au fost cumparate 6 table, care au costat administratia liceului 290 de mii de lei, bani adunati de la parinti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.