StarNet a lansat un program de fidelizare dedicat celor peste 60 de mii de clienţi ai companiei. Programul vine să aducă premii şi bonusuri pentru toţi clienţii, care au fost împreună cu StarNet de-a lungul timpului, dar şi pentru clienţii noi, care din prima zi de „prietenie” cu StarNet pot începe să adune „stele” de fidelitate şi să le transforme în cadouri.

Programul de fidelizare „Prietenii StarNet” este o platformă simplă, accesibilă pentru orice client, care se înregistrează în program pe site-ul starnet.md. După înregistrare, fiecare client începe să acumuleze puncte de fidelizare, numite „stele”, în dependenţă de tipul pachetului şi timpul petrecut în reţeaua StarNet. Cu cât valoarea pachetului ales este mai mare şi clientul petrece mai mult timp alături de StarNet, cu atât numarul „stelelor” acumulate este mai mare.

„Stelele” de fidelitate pot fi schimbate pe servicii StarNet, reduceri la echipamente IT şi electrocasnice în magazinele partenere, dar şi pe diverse accesorii. Astfel, clienţii pot alege să le convertească  în servicii noi de la StarNet: opţiuni interactive la TV, grile TV tematice, hosting, opţiuni de telefonie, antivirus Kaspersky, Video la Cerere (VoD), sau îşi pot alege accesorii StarNet: tricouri personalizate, accesorii pentru maşină, produse de plajă, rucsacuri, echipamente sportive de sezon.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.