În cadrul programului „Seeds for the Future”, Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC și Huawei oferă un stagiu de specializare de două săptămâni, la Beijing (China). De stagii în cadrul programului se vor putea bucura doi studenți care învață la facultățile de tehnologii informaționale și comunicații.

Programul va fi constituit din mai multe părți și se va desfășura pe parcursul a două săptămâni, 21 august – 4 septembrie 2017. În decursul acestui timp, tinerii vor avea ocazia să cunoască cultura chinezească, dar și să fie implicați în activități de formare profesională, beneficiind de suportul specialiștilor din cadrul companiei Huawei, la sediul central din Shenzhen.

Dacă ești dornic să explorezi China și să te afirmi în plan profesional, trebuie să îndeplinești următoarele cerințe:

  • Student(ă) în anul III- IV al (a) facultăților cu profil TIC;
  • Nivelul B2 de cunoaștere a limbii engleze (va fi testată);
  • Abilități de comunicare și lucru în echipă;
  • Pașaport valabil.

Pentru șanse mai mari vezi și punctele care ți-ar oferi avantaje:

  • Participarea la evenimente IT: hackatoane, acceleratoare, școli de vară – max. 5 puncte/per participare;
  • Absolvirea cursurilor din domeniul TIC – 1 punct/per curs;
  • Efectuarea unor stagii de practică în companiile TIC (scrisoare de recomandare) – 5 puncte;
  • Portofoliu de lucrări (Repozitoriu GIT HUB) – 5 puncte;
  • Activități de voluntariat – 2 puncte.

Peste 10.000 de studenți din mai bine de 30 de țări  din toată lumea, au beneficiat deja de programul care oferă o experiență interculturală unică și deschide o poartă către lumea tehnologiilor Huawei.

Asociația Națională Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) consideră că acest program de stagiu reprezintă o oportunitate importantă pentru tinerii care studiază specialități TIC, contribuind esențial la creșterea șanselor de afirmare profesională, prin fortificarea cunoștințelor teoretice, predate în facultățile de profil, cu experiențe practice, obținute într-un mediu de lucru real.

Dacă îți dorești să participi în cadrul acestui program, completează formularul până în data de 15 iulie. Pentru mai multe detalii cotactează adresa: miliev@ict.md

Doar tinerii selectați pentru etapa de interviuri (care vor avea loc în perioda 17-18 Iulie) vor fi contactați.

Lasă un răspuns