Ministerul Educației, în colaborare cu Centrul de Guvernare Electronică, propune 2 stagii de practică  în domeniul e-Transformării și Informatizării.

Scopul funcției: Stagiarul va asigura implementarea prevederilor Hotărîrii Guvernului nr. 262 din 15.04.2013 cu privire la pilotarea Sistemului Informatic de gestiune a documentelor și înregistrărilor, în materie de digitalizare a documentelor și înregistrărilor, și va asigura suportul logistic în implementarea Sistemului.

Realizarea activităților menționate va asigura digitalizarea documentelor cu caracter normativ ale ministerului.

Activități de bază:

  1. Elaborarea planului de digitalizare a documentelor cu caracter normativ emise de Ministerul Educației în perioada 2012-2015;
  2. Digitalizarea documentelor cu caracter normativ emise de Ministerul Educației în perioada 2012-2015;
  3. Actualizarea Sistemului informatic de gestiune a documentelor și înregistrărilor, în materie de digitalizare a documentelor și înregistrărilor (SIGEDIA). Sincronizarea registrului unic al actelor normative din SIGEDIA cu registrele fizice ale actelor normative pentru perioada 2012-2015.

Calificări:

# Student la ciclul I, Licență;

# Cunoștințe bune de limba română;

# Cunoștințe de bază în Excel și în materie de baze de date.

Program de lucru:

Orar flexibil – 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămînă, 1-2 luni.

Persoanele interesate urmează să transmită scrisoarea de intenție și CV-ul la adresa electronică alex.trubca@edu.md. Termenul limită: 22 iulie 2015.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.