Un produs nou în magazinele Enter! De data aceasta suntem încântați să vă prezentăm un ceas inteligent Smart Baby Watch. Acesta este un ceas pentru copii, cu urmărire GPS, care poate înlocui complet telefoanele inteligente, iar părinților le permite monitorizarea sănătății și siguranței copilului oriunde s-ar afla.

Ce pot face Smart Baby Watch și cum pot înlocui smartphone-urile?

Ceasurile inteligente pentru copii nu sunt doar un tracker GPS, ci au o gamă largă de funcții, fiecare fiind utilă atât pentru copii, cât și pentru părinții lor.

De ce copiii au nevoie de Smart Baby Watch?

Mai întâi de toate, pentru siguranță. Dacă părinții nu sunt alături, copilul trebuie să apese un singur buton pentru comunicare. În plus, ceasul este și un accesoriu de modă, care va fi pe placul oricărui școlar.

De ce ar trebui părinții să cumpere ceasuri inteligente copiilor?

Răspunsul este simplu, să nu vă faceți griji despre locul copilului și cu cine el este la moment. Puteți să urmăriți în orice moment locația lui și chiar să ascultați ceea ce se întâmplă în jurul lui.

În magazinul online Enter.online sunt prezentate diferite modele de Smart Baby Watch, fiecare dintre ele fiind pe gustul atât copiilor, cât și părinților.

Enter. Niciodată nu încetăm să vă uimim!

Lasă un răspuns