In Republica Moldova exista mai multe site-uri de colectare şi catalogare a ştirilor. Acestea permit citirea ştirilor ce ne interesează, accesând doar un singur site. In continuare va voi prezenta câteva din ele:

UPDATE:

Site-ul 25.md este un agregator de ştiri, din Republica Moldova, care vă ajută să economisiţi timpul dumneavoastră. Ai posibilitatea de a te conecta cu unul dintre conturile de Facebook, Twitter, Google sau Odnoklassniki și de a selecta pentru citire doar sursele care te interesează.

Apărut în 2004, News.yam.md este primul site din Republica Moldova de prelucrare si catalogare automatizată a ştirilor de pe cele mai populare publicaţii moldovenesti. Astăzi News.yam.md monitorizează ştirile publicatiilor care vizează Republica Moldova în 3 limbi (română, rusă si engleză), inclusiv cele mai importante ediţii mass-media regionale si naţionale, ziare si reviste, comunicate de presă si surse de ştiri exclusiv online.

Ştiri.md este un mini-agregator de ştiri din presa online din Moldova. Oferă un rezumat al ultimilor ştiri în română publicate pe principalele site-uri media.

Point News este un site de colectare şi catalogare a ştirilor în limba rusă.

Site-ul  Blogosfera.md contribuie la dezvoltarea comunităţii de bloggeri  din Republica Moldova şi la atragerea unui număr cât mai mare de bloggeri doritori de a-şi expune gândurile pe net.

StiriNonStop.md – site-ul tău de ştiri 7/24

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.