Pagina de facebook a site-ului Geoportal.md a fost creată pentru ca utilizatorii mai ușor să facă schimb de opinii și idei în domeniu și să sugereze echipei geoportal.md idei referitor la ce funcționalităţi necesită a fi schimbate sau adăugate. Acum puteți ușor lăsa comentarii la orice noutate postată pe Geoportal.md  folosind contul dvs. de pe Facebook.

În celaşi timp, a fost schimbat modul în care lucrează căutarea rapidă. Acum la căutarea unei adrese ca rezultat veți primi adresa cea mai apropiată ca sens cu textul introdus de dvs.. De exemplu, dacă veţi tasta „stefan cel mare 1” va fi indicată adresa „bd. Stefan cel Mare si Sfant 1, mun. Chisinau, sect. Centru”.

O altă adiție la funcționalitatea căutării rapide este că adreselor din Chișinău le este acordată o prioritate mai mare, deci dacă căutăm „stefan cel mare 1” primul rezultat indicat va fi cel din Chișinău.

Notă ITMOLDOVA: Geoportal.md este pagina web a Fondului Naţional de Date Geospaţiale, unde cei ce doresc să procure un imobil, se pot asigura de veridicitatea locului şi a suprafeţei construcţiei datorită accesului gratuit la date cadastrale grafice prin Internet. Informaţia necesară poate fi obţinută atît prin introducerea adresei unde se află imobilul, cît şi a codului cadastral al terenului înregistrat. Serviciul este disponibil în trei limbi: română, engleză şi rusă.

Citeşte şi Geoportal.md este disponibil şi de pe smartphone-uri

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.