Sistemele CMS ISTI și ERP 1

În ultimii ani, Studio Webmaster, o companie IT din Moldova, se ocupă cu crearea software-ului pentru afaceri. Printre produsele, care au o răspîndire pe scară largă, se găsește ISTI CMS și sistemul ERP.

Astăzi, sistemele pentru afaceri și pentru calculator sunt părți inseparabile. Software-ul special ajută la optimizarea diverselor procese de afaceri și este succesul oricărei companii progresive. În special, întreprinderile conectate la Internet: o rețea de informații de nivel mondial – este cea mai mare platformă comercială ce a existat vreodată. Prin urmare, orice idee bună de afaceri are nevoie de o bună reprezentare pe Internet. Cu toate acestea, la această etapă apar mai multe probleme complexe. Probabil toată lumea care deține un site web știe cît este de  dificil să se ocupe de administrare,  în special dacă este un proiect web voluminos. În special, este vorba de partea cu conținutul. Cu alte cuvinte – fiecare site are nevoie de un motor (Platformă), ceea ce ar constitui o garanție de lucru  a site-ului pentru vizitatori, precum și un instrument de management pentru proprietarul site-ului. Ce fac 90% dintre programatorii profesioniști și amatori, atunci când au nevoie de o astfel de platformă? Ei se adresează către WordPress și alte sisteme gratuite sau contra plată.

Piața software-ului similar este dezvoltată solid și de mult timp în întreaga lume. Compania IT din Chișinău, încă în anul 2013, a creat prima platformă pentru managementul conținutului din Moldova. Software-ul a fost numit ISTI CMS și astăzi este cea mai răspîndită printre site-urile  întreprinderilor moldovenești. Studio Webmaster este una dintre cele mai vechi și mai productive companii de IT, cu accent pe dezvoltare web. Fondată în 2008, compania în mai puțin de 9 ani a reușit să realizeze circa 1.000 de proiecte, în principal de natură comercială, oferind marilor companii locale  o reprezentanță în rețeaua internet. Evident, cele mai multe site-uri create sunt pe platforma ISTI CMS.

Sistemele CMS ISTI și ERP 2

Ce este ISTI CMS?

Potrivit developerilor, scopul lor a fost crearea unei platforme universale care poate asigura generarea rapidă a paginilor pentru site-uri de orice complexitate. Prin urmare, software-ul ISTI – este un mecanism special care creează pagina de fiecare dată când utilizatorul trebuie să se mute la o nouă secțiune, creînd astfel o cerere a  sistemului. ISTI CMS este utilizat pentru site-uri mici, care sunt concepute pentru publicarea textului și a altor informații, precum și pentru site-urile mari, cu o mulțime de pagini și vizualizări. S-a atras o anumită atenție utilizării comerciale a platformei.

Prin urmare, ISTI CMS – este principala platformă pentru magazine on-line și rețele sociale, create de Studio Webmaster. Principalul avantaj al acestui sistem este abilitatea de a evita necesitatea  creării paginilor noi, scriind un cod. ISTI CMS este conceput pentru cei care au nevoie de a administra site-ul, fără a avea cunoștințe de programare. Orice actualizare poate fi creată prin editorul vizual, care are caracteristici speciale pentru editare de text și pagină. Astfel, timp de mai mulți ani, sute de site-uri din Moldova folosesc sistemul CMS de producție autohtonă.

Și aceasta nu este unica realizare de succes a softului ce aparține companiei Studio Webmaster. Sistemul ERP – este un alt tip de software pentru afaceri pe care îl produce compania. Acest tip de software a devenit foarte popular în întreaga lume, după 2010, deși a devenit cunoscut mai devreme. Acesta constă dintr-un sistem integrat automatizat de planificare a producției, precum și orice alte sarcini de afaceri. Programul are ca scop optimizarea lucrului întreprinderii, în care fiecare angajat are un cont special, iar orice proces de producție poate fi analizat în detaliu maxim.

Toate acestea indică spre faptul că angajații utilizează mai eficient timpul de lucru, iar compania nu cheltuie resurse valoroase în zadar. În special, sistemul ERP permite evitarea astfel de factori negativi precum stagnarea producției și a crizei. În plus, un astfel de sistem este multifuncțional și poate fi folosit nu numai pentru a monitoriza angajații, dar, de asemenea, pentru evidența contabilității, stocarea  datelor despre client, informarea clienților, etc.

Studio Webmaster a creat deja sisteme similare pentru întreprinderi, cum ar fi pentru centrul Huynday în Moldova, precum și o serie de alte organizații guvernamentale și comerciale. Sistemul ERP nu este un software standard, care pot fi cumpărat în versiunea finală. Pentru a crea un astfel de software, este necesar un studiu detaliat al întreprinderii — identificarea organigramei companiei, definirea tuturor algoritmilor departamentelor  companiei, pentru a descrie toate acestea într-o formulă eficientă. Prin urmare, pentru realizarea unor astfel de produse la Studio Webmaster lucrează  o echipă de experți, scopul cărora este identificarea tuturor celor mai importante aspecte pentru continua dezvoltare.

Cine este consumatorul softului de afaceri de la Studio Webmaster?

S-ar părea că producția sistemelor CMS și ERP – este un proces complex, care necesită costuri imense în timp și resurse. În această producție ar trebui să fie angajați  programatori cu experiență care sunt gata să pună în aplicare un astfel de proiect serios. De ce în Moldova s-au apucat de producția unui sistem, care este atît de răspîndit la nivel mondial? Răspunsul va fi mai mult decît evident. ISTI CMS și ERP, potrivit multor utilizatori, este mult mai ușor de utilizat decât analogul străin. De asemenea, ele sunt mult mai integrate în cadrul anumitor procese economice locale. Și, desigur, – prețul. Multe companii optează pentru economisire și cumpără produsele din seria ISTI, unde li s-a promis un pachet de instrumente mult mai practic, fără cheltuieli adiționale pentru mecanismele opționale suplimentare, care nu sunt necesare în Moldova.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.