Reprezentanții companiei Orange Moldova au confirmat faptul că serviciul „Semnătura mobilă” va fi disponibil pentru utilizatori începind cu data de 18 septembrie. Detalii despre abonamente și lista serviciilor disponibile pentru a aplica semnătura mobilă, probabil vom afla mîine. Doritorii se vor putea apropia, începind cu 18 septembrie, la magazinele oficiale Orange (nu la parteneri) pentru a primi cartela SIM cu semnătura mobilă.

Cei de la Moldcell au anunțat că serviciul este deja disponibil, chiar și astăzi, doritorii se pot apropia cu buletinul de identitate la adresa oficiului companiei din str. Tighina, 55, unde pot primi noua cartela SIM. Mai multe informații despre abnamente și tarife vor fi publicate în zilele urmatoare pe site-ul companiei. Vezi exemple de abonamente:

10 lei pentru 10 tranzacții

30 lei – 50 de tranzacții timp de o lună

50 lei – 200 de tranzacții timp de 90 de zile.

Am contactat și un reprezentant Unite care nu a putut să-mi comunice ceva detalii despre data lansării serviciul „Semnătura mobilă” de către acest operator de telefonie mobilă.

Autoritățile au promis că până la sfârşitul anului 2012, „Semnătura mobilă” va fi oferită gratuit de către operatorii de telefonie mobilă.

Serviciul „Semnătura mobilă” a fost lansat de către Guvernul Republicii Moldova, cu sprijinul  Î.S. “Centrul de telecomunicaţii speciale” şi Centrului de Guvernare Electronică, în parteneriat cu operatorii de telefonie mobilă, Moldcell şi Orange,

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.