Prima sesiune introductivă a avut loc luni, pe 27 noiembrie la iHUB Chișinău, unde studenții au avut ocazia să spargă gheața cu profesorii lor și să afle detalii despre program și curriculum.

Drupal este o platformă Open Source de management al conținutului utilizat de milioane de aplicații și site-uri, iar Drupal School este un proiect educațional, prin intermediul căruia vei învăța să construiești un web-site funcțional și rapid cu Drupal.

Proiectul are scopul de a iniția și reprofila persoanele interesate să urmeze o carieră în Drupal.

În vara 2017 a fost organizată cu succes prima ediție a School of Drupal 8 plus PHP. În cadrul acesteia 17 studenți au fost instruiți, printre care 3 au primit burse de școlarizare, iar 12 din 17 au primit Certificate de absolvire și titlu de junior developeri în urma susținerii examenului final, astfel având posibilitatea să obțină un stagiu în cadrul companiilor partenerilor proiectului și să continue studiile participând la Școala Drupal 2 (nivel intermediar).

Sperăm să avem și de data aceasta o ediție de succes, urăm succes și inspirație studenților noștri, care, cu siguranță după finisarea cursului, o să aibă posibilitatea să-și înceapă o carieră de succes în Drupal!

Mulțumim sponsorului nostru Centrul de Telecomunicații Speciale ‘’CTS’’ pentru susținerea în realizarea proiectului dat.

Pentru a afla mai multe detalii accesează pagina web School of Drupal.

Investește în abilitățile care se apreciază bine în Republica Moldova și participă la School of Drupal 8.

Noua generație de Drupal developeri din Moldova începe cu tine!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.