School of Drupal 16

Luni (23 Februarie), Școala Drupal și-a deschis larg ușile pentru participanții, care vor urma un curs practic, interactiv și eficient de invățare a Drupalului. În cele 5 săptămâni de cursuri ce urmează, cei prezenți vor învăța pas cu pas CSM-ul Drupal, nu numai instalarea acestuia, care nu este nimic altceva decât câteva click-uri efectuate.

School of Drupal 13

La prima lectie, studenții, prin intermediul mentorilor, au făcut cunoștință cu Drupal pe instanțe virtuale, au înțeles ce sunt modulele și secțiunile Drupalului, și de ce acestea sunt atât de importante. Ca și la orice școală normală, cei prezenți au primit o temă pentru acasă, pentru ca informația nouă să o implementeze practic, ba mai mult la final au un test de susținut.

Scopul școlii drupal este de a perfecționa studenții în permanență în materie de Drupal și de a menține activitatea școlii, fără pauze, ca pe viitor să existe chiar și clase paralele. De asemenea, un alt obiectiv ar fi extinderea colaborărilor între School of Drupal și alte organizații, private și publice.

School of Drupal 12

Chiar dacă la această primă ediție a Școlii au aplicat mai puține persoane decât s-ar fi așteptat, School of Drupal a fost deja validat ca concept, și pe viitor vor mai fi organizate astfel de evenimente, pentru ca proiectul să fie unul continuu. Această primă ediție este destinată începătorilor, următoarele cursuri ce vor fi organizate – vor fi pentru intermediari și respectivi pentru cei avansați.

School of Drupal 17

School of Drupal 15

School of Drupal 14

Astfel, prin acest proiect se va asigura un sprijin companiilor, care caută în permanență developeri Drupal, fără a organiza numeroase intership-uri interne, ce se fac o dată pe an, spontan, exclusiv doar atunci când aceștia au nevoie. Careva din lecțiile oferite de School of Drupal vor fi gratuite, pentru a face o introducere în nivelele mai avansate (HTML, CSS, PHP).

Pentru a fi la curent cu activitatea School of Drupal urmăriți postările de pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/DrupalMoldova?fref=ts

Rămâneți aproape!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.