Chiar dacă școlarul preferă să meargă la lecții cu un singur caiet, el va alege pentru asta un rucsac super tare. De ce? Pentru că acesta este o parte a stilului, iar stilul înseamnă să fii individual. Anume spre asta tind tinerii și adolescenții.

Suntem bucuroși să vă prezentăm noua gamă de genți atât pentru cei care învață, cât și pentru cei care lucrează, sau cei care vor să-și accentueze stilul. Nu mai pierdeți timpul pe la piețe și magazine unde nu veți găsi nimic potrivit, când noi vă propunem totul! Datorită promoției de toamnă ”Back to school”, puteți alege în magazinul online Enter rucsace stilate pentru toată familia, iar noi vi le aducem în orice punct al Moldovei, gratuit. Într-un cuvânt, veți rămâne mulțu2miți!

Propunem atenției dumneavoastră imaginile vizuale și o scurtă descriere a câteva modele de rucsacuri care vor accentua stilul personal.

Xiaomi Urban Backpack – Business

Rucsacul ergonomic și modern Xiaomi, îndeplinit în stil minimalist, dar care are suficient spațiu pentru documente, laptop și diverse mărunțișuri. Buzunarele sunt însemnate cu iconițe care arată destinația fiecărui compartiment. Este confecționat din material sintetic impermeabil, ceea ce permite să fie purtat fără frică pe vreme ploioasă. Datorită formei se potrivește perfect oamenilor cu înălțime și parametri diferiți. În acest rucsac totul este făcut pentru confort maxim și siguranța lucrurilor: partea din spate este cu aerisire, mâner ferm și comod, căptușeală moale la bază, temei din plastic datorită căruia rucsacul își ține forma chiar și atunci când este gol.

Lifehack: compartimentul pentru laptop este îndeplinit din material de izolație, deci se va potrivi perfect pentru păstrarea alimentelor și băuturilor timp îndelungat, ținând temperatura.

Tucano Modo Backpack – Funcțional

Modest la prima vedere, rucsacul urban, este, de fapt, unul dintre cele mai bune la criteriile ”aspect/funcționalitate”. Stilul strict și spațiul larg în interior se vor potrivi aproape fiecăruia. El nu este destinat doar pentru laptop, cărți și documente, dar e suficient de încăpător chiar și pentru lucrurile necesare unei călătorii sau excursii scurte. Cu toate acestea, nu se deformează și nu se uzează. Pe unul dintre mânerele rucsacului este amplasat un buzunar care poate fi utilizat pentru telefon, bani sau acte, întrucât accesul la el este rapid.

Lifehack: în interiorul rucsacului se află un buzunar ascuns în care se află o husă impermeabilă. În caz de ploaie, scoateți husa și îmbrăcați-o pe rucsac. Aceasta va păstra lucrurile dumneavoastră în siguranță chiar și pe timp de ploaie torențială.

Meizu Backpack – Futuristic

Compania Meizu – este una dintre puținele care știe să îmbine stilul și funcționalitatea, și nu este vorba doar de tehnică. Recent, Meizu a prezentat un rucsac nou care nu seamănă cu nici un altul. În această geantă este totul perfect – de la aspectul exterior, până la organizarea spațiului în interior. Rucsacul ortopedic Meizu nu este doar comod, dar și plăcut, iar designul său doar subliniază stilul dumneavoastră neordinar.

Lifehack: ceea ce par doar niște îndoituri normale sunt de fapt buzunare. Nu vă fie frică să puneți în aceste buzunare lucrurile personale, acestea sunt încăpătoare și sigure!

Nu pierdeți ocazia de a cumpăra unul dintre rucsacurile exclusive la cele mai bune prețuri în magazinul Enter! Detalii pe site-ul Enter.online sau prin telefon 068-800-900.

Lasă un răspuns