Rezultatele Olimpiadei Republicane de Informatică

Ministerul Educației a premiat 40 de elevi câștigători ai Olimpiadei Republicane de Informatică care s-a desfășurat, în perioada 15-18 aprilie, la Chișinău. De asemenea, cei mai buni concurenți au primit cadouri și premii bănești oferite de partenerii concursului – companiile Microsoft și StarNet.

Deținătorii locului I sînt elevii Cojocaru Gabriel, clasa a IX-a, Liceul Teoretic „Orizont” (Durlești) din municipiul Chișinău, Umanschii Ianec, clasa a X-a, L.T „M. Eminescu”, or. Drochia, Vozian Valentin, clasa a XI-a, Liceul Academiei de Științe din Moldova, Mihail Țarigradschi, clasa a XII-a, L.T „Orizont” (Durlești) din municipiul Chișinău. 

Printre deținătorii locurilor premiante 26 sint din municipiul Chișinău, 4 din Nisporeni, 3 elevi din raionul Drochia, câte 2 elevi din Criuleni,Tiraspol, Bălți și 1 elev  din raionul Sîngerei.

Olimpiada Republicană de Informatică s-a desfășurat la Academia de Studii Economice din Moldova. La concursul din anul curent au participat 156 de elevi din clasele a VIII-a – a XII-a.

Lista învingătorilor va fi plasată pe pagina web a Ministerului Educației, la rubrica Olimpiade.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.