În toată învălmășeala dinainte de Anul Nou te-a trezit că nu ai reușit să achiziționezi serviciile necesare pentru site-ul tău? Amplica vine cu o noutate – mai ai o lună la dispoziție să faci un cadou și pentru site-ul tău! Pachete de hosting, certificate SSL sau domene – la reducere și cu un bonus de asisență tehnică profesionistă. 

Fie că e vorba de accesarea unei surse media sau a unui magazin online, acest cod Secure|https://amplica.md/ asigură securitatea datelor utilizatorilor site-ului tău, dar și o căutare fără impedimente în Google. Acum poți achiziționa certificatul SSL la preț de doar 7.99 euro. Oferta este valabilă pentru comandă nouă sau prelungirea certificatului SSL de la Amplica.    Vezi detalii ofertă 

 


Primește 2 luni de hosting cadou!

La procurarea sau prelungirea oricărui pachet de hosting pe o perioadă de minim 1 an, Amplica îți oferă 2 luni cadou. Vezi mai jos care sunt pachetele de hosting.

 Vezi detalii ofertă 

 


Ai o afacere a cărei direcții de activitate este .football, .business, .management sau .technology? Dăruiește-i o adresă online pe potrivă. Acum avem o listă întreagă de domenii cu un preț redus. Grăbește-te, 2018 bate la ușă și prevedem un ritm mult mai nebun al dezvoltării online-ului. Comandă o adresă online acum!      Vezi lista domene 

 


Comandă domain de la Amplica și primește o reducere de jumătate de preț pentru orice pachet de hosting, indiferent de perioada acestuia.

 Vezi detalii ofertă 

 


 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.