Fie ca eşti programator, designer sau inginer IT şi iţi doreşti un job bun la companii  de renume din Moldova, cu siguranţă în ofertele de pe rabota.md se va găsi ceva potrivit şi pentru tine.

În pofida faptului ca e un site în limba rusă, rabota.md e lider în R. Moldova la căutarea unui loc de munca şi recrutarea personalului, avînd zilnic circa 5000-6000 vizitatori unici.

Ofertele de muncă sunt împărţite pe domenii de activitate şi raioane, pentru ca dvs. să găsiţi imediat oferta care va interesează. Si toate acestea cu un efort minim.

Una din cele mai populare categorii a portalului este „IT specialişti, internet” unde zilnic sunt publicate circa 40 de oferte de munca noi pentru: administratori de retea, programatori,  designeri, ingineri etc. Administratorii site-ului au hotărit să dea prioritate acestei categorii oferind soluţii moderne de urmărire în mod automat a job-urilor – RSS şi Twitter, ceea ce face căutarea ofertelor şi mai simplă.

Situaţia cu locurile de muncă în Moldova cu certitudine nu e una din cele mai bune, dar totuşi înainte de a spune că e dificil de a găsi un loc de muncă potrivit, întrebati-vă: „Dar eu am facut totul pentru a-mi găsi un job bun… ?”. Pentru aceasta şi au fost create astfel de medii online ce te ajută să nu-ţi pierzi şansa, poate chiar şi a vietii tale…

http://feeds.feedburner.com/Rabotamd-IT
http://twitter.com/rabotamd_it

sursa: ITMOLDOVA

11 COMENTARII

  1. Sunt pedagog de specialitate,am 48 ani si-mi doresc mult un loc de munca,numai nu in scoala.Posed la perfectie limbile romana si rusa,deasemenea greaca.Sunt sociabila,plina de viata si am o dorinta de a aflaceva nou .Aproape in fiecare zi deschid situl cu speranta de a gasi ceva,dar… Sper cu ajutorul D-voastra sa gasesc ceva interesant si bun.Va multumesc anticipat .

  2. Salut!Sunt o persoana dornica de a ma incadra in cimpul muncii,zilnic caut ca visul meu sa se realizeze dar nu gasesc nimic!ajutati-ma va rog!am studii superioare Fac, Filologie!doresc un loca de munca in calitate de profesor!

  3. Baieti sunt posibilitati si la noi in tara de gasit un loc de munca foarte bine platit. Tot ce trebuie este sa ne schimbam mentalitatea, sau directia de gindire. Totul incepe de la sine. scrieti-mi pe email si va pot ajuta: nicu872002@yahoo.com

  4. Am 17 ani. As vrea un lucru bine platit (de la 1500 lei sau mai mult). As putea lucra ca curier sau hamal dar sunt limitat de virsta. Daca cineva stie vreun loc de munca ar fi bine, rog doar nu propuneti ca vinzator-consultant sau sa impart flyere.

Lasă un răspuns