Pe pagina web oficială a Serviciului Vamal al Republicii Moldova customs.gov.md a fost postată prima harta interactivă ce conţine informaţiile privind toate birourile şi posturile vamale, astfel construind un tablou clar şi cuprinzător privind structura teritorială a subdiviziunilor sistemului vamal.

Harta este pusă la dispoziţia tuturor persoanelor care se interesează de informaţiile privind locul de vămuire a mărfurilor precum şi îndeplinirea altor formalităţi prevăzute de reglementările vamale.

Aceasta hartă este foarte utila în cazurile în care cautaţi, de exemplu un punct de trecere a frontierei dintr-o anumită zonă sau telefon de contact a biroului vamal.

Harta oferă posibilitatea vizualizării locului de amplasare a birourilor şi posturilor vamale, precum şi date de contact a acestora inclusiv:
– denumirea oficială a fiecărui birou şi post vamal;
– Ordinul prin care a fost instituit;
– suprafața totală;
– regimul de lucru;
– postul adiacent de pe teritoriul statului vecin;
– adresa juridică și un număr de telefon.

Nu trebuie decît să selectaţi zona de pe harta Serviciului Vamal şi tipul postului vamal de exemplu semnul automobil – pentru posturile auto; avion – pentru aeroport; tren – pentru posturi pe cale ferată; vapor – pentru posturi fluviale; o căsuţă  – pentru posturi vamale interne.

Pentru a vizualiza informaţiile despre organul vamal selectat face click pe semnul respectiv pentru a deschide fişă cu detalii despre respectivul post/birou vamal.

Pentru comoditatea vizualizării informaţiei puteţi accesa butonul harta serviciului vamal în format mare” amplasat mai jos de hartă.

Harta interactivă este administrată de serviciul presă a Serviciului Vamal, se actualizează în mod operativ şi poate fi accesată de pe pagina web. customs.gov.md rubrica „despre Serviciul Vamal/structura”, sau acest banner:

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.