Bibliotecă Mobilă Unite 3

Unite a lansat „Biblioteca Smart”, primul proiect de acest gen din țară, joi pe data de 19 mai. Evenimentul de lansare s-a desfășurat în scuarul blocului central al Universității de Stat din Moldova, acolo unde este creat acest spațiu intercativ cu bookstanduri și cu acces liber tuturor pasionaților de lectură.

Reprezentanți ai Universității de Stat, ai companiei Moldtelecom, directorul librării Bestseller și zeci de studenți au fost prezenți la evenimentul de lansare a Bibliotecii Smart. Un program special cu concursuri tematice, muzică și premii cu cărți au fost oferite tuturor celor care și-au manifestat activ interesul față de proiect.

Bibliotecă Mobilă Unite 2

Biblioteca Smart presupune un spațiu intercativ cultural în care ai 5 Bookstanduri cu o listă de 500 de cărți împărțite pe categorii: acţiune şi aventură, pentru copii, literatură română, literatură clasică, literatură rusă, istorie, romane de dragoste, bibliografii, ale renumitor scriitori internaţionali dar şi autohtoni, în limba română, rusă, engleză, spaniolă, franceză, italiană şi germană.

Bibliotecă Mobilă Unite 1

Fiecare din cei interesaţi şi prezenţi la eveniment au studiat colecţia de cărţi şi au ales să îşi descarce cartea sau chiar mai multe cărţi preferate direct în smartphone.

Biblioteca Smart este lansată în prima etapă în scuarul Universităţii de Stat din Moldova, blocul central de pe strada Alexei Mateevici, 60. Partenerul proiectului este librăria online Bestseller.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.