CMYK_White_VerMinistrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Pavel Filip, participă, în perioada 24-26 februarie, la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile, care are loc la Barcelona, Spania. Evenimentul se desfășoară sub egida Asociației sistemului global de comunicații mobile (GSMA).

Congresul reprezintă cea mai mare manifestare de profil din Europa și reunește cei mai mari actori ai acestui sector din 129 de țări. Scopul summitului este să concentreze maximum de tehnologii high-tech și să ofere posibilitatea dezvoltării colaborării bilaterale şi multilaterale prin promovarea unui dialog dinamic între reprezentanții sectorului guvernamental, ai industriei telefoniei mobile şi ai societății civile.

Discuțiile în cadrul reuniunii se vor axa pe raporturile între inovare, investiții şi reglementare pentru stimularea economiei globale. Participanții vor avea posibilitate să povestească despre proiectele în derulare și cele de perspectivă și să stabilească o colaborare durabilă pentru viitor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.