După achiziţia Sun Communication, Orange a anunţat că îşi extinde portofoliul de servicii, cu propriile abonamente fixe de Internet şi TV Acasă. Sub umbrela Orange Love, clienţii au acum posibilitatea să beneficieze de Internet, televiziune și mobil pe o singură factură, iar prin combinarea serviciilor să economisească.

Clienţii din Chişinău, Ialoveni, Bălţi şi Cahul, pot opta şi pentru Internet Acasă, cu viteze de până la 300 Mbps.

La fel, Orange pune la dispoziţia clienţilor săi cea mai tare ofertă TV Acasă, cu o grilă largă de programe cu până la 171 de canale TV, inclusiv o listă amplă de canale HD. Astfel, clienţii vor avea parte de cel mai variat conţinut – evenimente sportive, desene animate, muzică, filme și seriale de top – toate urmărite pe ecranul de acasă. În plus, doar la Orange cel de-al doilea TV Acasă este conectat gratuit.

Mai mult. Acum clienţii au posibilitatea să economisească, combinând serviciile între ele, pe o singură factură. Beneficiile sunt pe măsură: reducere pe viaţă la abonamentele fixe pentru cei care au un număr mobil Orange, plus 1 GB bonus Internet pe numerele mobile, conectare gratuită şi echipamentele TV Box HD şi modem Wi-Fi gratuit.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.