Din 4 martie 2013, Moldtelecom lansează, în premieră pe piaţa locală de comunicaţii, un nou produs atractiv – Oferta Multiplay, care reprezintă combinaţia perfectă într-un singur abonament a cinci tipuri de servicii diferite: Telefonie fixă, Telefonie mobilă 3G (Voce), Telefonie mobilă 3G (Internet), Internet fix în bandă largă şi Televiziune digitală (IPTV).

Clienţii noi Moldtelecom pot beneficia de oferta Multiplay la solicitarea a cel puţin două servicii de bază diferite (precum ar fi Telefonie fixă şi Internet), iar abonaţii existenţi pot migra la noua ofertă, reperfectând în aceeaşi zi serviciile conectate anterior.

Abonarea la oferta Multiplay Moldtelecom exclude multitudinea de facturi din cutia poştală, parvenite în fiecare lună, care necesită multe drumuri şi costuri în plus şi stresul de a nu uita să achiţi, chiar dacă ele pot fi plătite şi online.

În cazul acestei oferte care include până la cinci servicii de comunicare „Telefonie fixă, Telefonie mobilă 3G (Voce), Telefonie mobilă 3G (Internet), Internet fix în bandă largă şi Televiziune digitală (IPTV)”, preţul total, care e mai redus, decât aţi procura aceste servicii de la alţi operatori vine pe o singură factură, fapt ce vă scuteşte de multe griji în plus.

Multiplay poate include, de asemenea un număr nelimitat de pachete din cadrul aceluiaşi serviciu, precum şi servicii opţionale, care vă eficientizează activitatea: convorbiri telefonie mobilă, serviciul SMS, Internet mobil prin telefon, pachete de canale în format de înaltă definiţie HD. Pachetele în cadrul ofertei Multiplay vor fi furnizate independent unul faţă de altul.

Îmbinarea într-o singură factură a celor mai solicitate servicii şi a celor mai accesibile tarife sunt adaptate, practic la cerinţele fiecărui client, tendinţa companiei fiind de a satisface la maximum necesităţile de comunicare ale utilizatorilor săi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.