Un an nou înseamnă noi hotărâri și obiective!

Dacă unul dintre obiectivele tale este unul profesional, dorești să-ți construiești o carieră de succes în domeniul IT, atunci te invităm să participi neapărat la acest eveniment!

Pe 27 ianuarie 2018, Asociația Drupal Moldova cu sprijinul USAID și al Guvernului Suedez organizează Drupal Global Training Day în Republica Moldova.

Drupal Global Training Day este o inițiativă a Asociației Drupal pentru a iniția utilizatorii începători în Drupal. Asociația Drupal, în parteneriat cu diverse alte organizații Drupal de nivel local, organizează la nivel mondial în aceeași zi Drupal Global Training Day. Astfel, pe 27 Ianuarie, Asociația Drupal Moldova va fi una din peste 40 de organizații din întreaga lume – organizatoare a Drupal Global Training Day 2018, iar orașul Chișinău va fi unul din peste 40 de orașe din Europa, America de Nord, Asia Pacific și Africa în care va avea loc acest eveniment.

Vino pentru a descoperi unul dintre cele mai mari sisteme de management al conținutului Drupal și afla cum să faci parte din cea mai puternică și cea mai mare comunitate Open Source din lume.

Drupal este într-o continuă dezvoltare datorită a peste 1.000.000 de dezvoltatori pasionați, designeri, coordonatori, editori și sponsori care colaborează zilnic.

Drupal este folosit de sute de site-uri uriașe, cum ar fi Tesla, Twitter, Stanford și universitatea din Oxford, Pinterest și multe altele.

Speackerii noștri sunt cei mai tari profesioniști Drupal și Open Source din Moldova, cu peste 8 ani de experiență în industria IT, care vor fi bucuroși să-și împărtășească experiența și să ofere sfaturi utile noilor veniți despre cum să-și construiască o carieră de succes în IT.

Nu ezita, învește în tine acum, înregistrează-te aici.

Data: pe 27 Ianuarie 2018, la orele 14:00.  (Locuri limitate)

Locul desfășurării: iHUB Chisinau

Pentru mai multe informații contactează:

Facebook Event page

Telefon: +373608 441 91

Email: info@drupalmoldova.org

Lasă un răspuns