Symantec a anunțat că cele mai recente versiuni ale produselor sale de securitate, Norton 360Norton Internet Security și Norton Antivirus, sunt disponibile si in Republica Moldova.

Soluțiile de securitate de la Norton sunt compatibile și optimizate pentru Windows 8, și fac noul sistem de operare mai rapid, și mai sigur. Cu cinci niveluri patentate de protecție, noile soluții de securitate Norton protejează traficul pe rețelele sociale, asigură protecție împotriva înșelătoriilor online, integrează tehnologii cloud și, în plus, stabilesc noi standarde de protecție și performanță.

Potrivit laboratoarelor de testare terțe, atunci când este cuplat cu Norton, Windows 8 este cu 50% mai rapid și cu 20% mai sigur decât cu Windows Defender. În plus, testele au arătat că Norton a fost capabil să detecteze în mod corect și să blocheze toate amenințările pe care Windows Defender nu a reușit să le recunoască. Totodată, odată cu lansarea Windows 8, Norton lanseză două noi aplicații pentru Windows 8, disponibile în Windows Store: Norton Studio (disponibilă la nivel global) și Norton Satelite (disponibilă doar pentru SUA).

Noile soluții de securitate Norton oferă protecție sporită pe rețelele sociale, ajută la detectarea site-urilor web suspecte sau vulnerabile, minimizează timpul de pornire și oprire al unui device și sunt optimizate pentru ecranele tactile.

Cele mai recente produse Norton, au fost proiectate pentru a fi mai sigure și mai ușor de folosit. De asemenea, noua suită de produse Norton a fost optimizată pentru viteză și performanță, confirmând, încă o dată, angajamentul pe care compania l-a luat față de utilizatorii săi, de a extinde nivelul de protecție pe toate echipamentele folosite de aceștia și în toate activitățile online.

„Inovația caracteristică brandului Norton by Symantec, funcționalitățile și tehnologiile pe care le folosim în dezvoltarea produselor de securitate, ne diferențiază puternic de ceilalți jucători prezenți pe piața de profil”, a spus George Vintilescu, Consumer Sales Manager al Symantec.

Symantec este lider global în furnizarea de soluții de securitate, stocare și managementul sistemelor, ce ajută companiile și utilizatorii să își securizeze și administreze informațiile.

Norton protejează lucrurile care contează pentru consumatorii săi, în toate aspectele vieții lor digitale. Norton oferă o gamă largă de soluții de securitate, inclusiv tehnologii pentru PC-uri și dispozitive mobile, suport tehnic și servicii de back-up online. Pentru soluții antivirus și alte instrumente gratuite care să vă protejeze de malware, phishing sau furtul identității, vizitați uk.norton.com.

Cele mai recente versiuni ale Norton 360, Norton Internet Security și Norton AntiVirus sunt disponibile pentru cumpărare și în Republica Moldova, prin intermediul distribuitorului RSD – Reliable Solutions Distributor, Moldova. Distributia in retelele specializate de retail va fi facuta prin intermediul Doxyterra.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.