Netflix, cea mai mare rețea de televiziune online la nivel global, a lansat interfața de utilizare pentru Romania și Republica Moldova, împreună cu subtitrări și dublaje în limba română pentru mii de ore de seriale și filme, inclusiv pentru apreciatele programe originale Netflix. Oficialii companiei nu au oferit exemple de seriale și filme dublate în română, cel mai probabil acestea urmând a fi introduse treptat, scrie Wall-Street.ro.

Noi seriale și filme originale Netflix devin disponibile simultan în întreaga lume, toate episoadele putând fi vizionate imediat.

Pe lângă localizarea în limba română, abonații vor avea acces la seriale și filme exclusive în format 4K Ultra HD și HDR. Printre filmele originale Netflix disponibile în curând se numără War Machine, cu Brad Pitt și Sir Ben Kingsley, Okja, cu Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton și Paul Dano si Bright, cu Will Smith și Joel Edgerton. În ce privește serialele originale Netflix distinse cu premii, compania menționează Orange is the New Black și The Crown, dar și seriale-fenomen la nivel mondial cum sunt Cele treisprezece motive și Fetele Gilmore. Serviciul oferă și seriale americane de referință, printre care Costume, Arcașul, Dexter, Gossip Girl, Breaking Bad, Stăpânul inelelor, Războiul stelelor și Uimitorul Om-Păianjen.

Netflix oferă divertisment de calitate cu multe titluri disponibile la rezoluție HD si sunet surround Dolby Digital Plus 5.1. Tehnologiile avansate pentru recomandări, cu până la cinci profiluri de utilizator, ajuta abonații să descopere divertismentul preferat.

În cazul utilizatorilor de dispozitive mobile, Netflix oferă posibilitatea de control al tipului de trafic pentru o mai bună gestionare a cantității de date utilizate la difuzarea prin rețelele de telefonie mobilă, lărgind paleta de opțiuni atât pentru abonamente cu trafic de date nelimitat, cât și pentru abonamente mai restrictive. Pe site-ul fast.com, abonații pot vedea cât de rapidă este conexiunea la internet, indiferent dacă folosesc una mobile sau una fixă în bandă largă. În plus, cu ajutorul aplicației, clienții pot afla mai multe detalii și pot alege dacă folosesc traficul din abonamentul de date sau rețelele wireless.

Netflix poate fi accesat pe mai mult de 1.000 de dispozitive conectate la internet, iar abonații din Moldova pot testa gratuit serviciul timp de o lună după ce se înscriu pe www.netflix.com.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.