Grupul companiilor MUK a semnat cu Microsoft un nou contract de distribuție conform programului Microsoft CSP (Cloud Solution Provider), care le oferă partenerilor săi din Moldova posibilitatea de a lucra cu acest canal.

Lucrul cu MUK în CSP le va permite partenerilor să-și reorganizeze afacerile, astfel încât să se îmbunătățească colaborarea cu clienții, să-și crească profitul și sa găsească noi surse de profit. Cu ajutorul MUK CSP, partenerii vor fi capabili să combine ofertele de servicii de mare randament cu produsele cloud Microsoft și să ofere clienților soluții cu un nivel ridicat de suport tehnic și de facturare, inclusiv prognoze de cheltuieli și detaliere maximă.

Canalul de vânzări Cloud Solution Provider (CSP) este comod atât pentru partenerii MUK, cât și pentru clienții lor finali. Serviciile cloud Microsoft sunt disponibile în acest caz cu plată lunară sau anuală, precum și pentru resursele reale utilizate, cu flexibilitatea de a gestiona abonamentele și resursele în orice moment.

Avantajele modelului CSP care este oferit pentru parteneri de către grupul de companii MUK:

  • Posibilitatea de a intra rapid pe piață, fără investiții semnificative, într-un nou tip de afaceri;
  • Extinderea portofoliului de oferte către parteneri cu soluții corporative ale unui producător mondial, care sunt disponibile acum nu numai în sectorul corporativ, dar, de asemenea și pentru companii mici și mijlocii;
  • Formarea unui set unic de soluții, folosind dezvoltările partenerilor și serviciilor cu achitarea doar pentru posibilitățile necesare la momentul necesar. Acestea pot fi atât produse separate (manager de documente preconfigurat, portal corporativ, etc), precum și servicii de implementare, configurare, migrare a e-mail-urilor și utilizatorilor, și de suport;
  • Fiabilitatea ridicată a serviciilor și securitatea informației clienților, nivel garantat de suport din partea MUK.
  • Facturarea în conformitate cu cerințele naționale și în moneda locală.

Mai multe informații despre noile modele de lucru ale partenerilor în Microsoft Cloud Solution Provider le puteți afla la numărul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail office@muk.md.

Lasă un răspuns