blog-juniper-networksMUK Distribution prezintă pe piața din Moldova soluțiile companiei Juniper Networks, unul dintre liderii mondiali în producerea echipamentelor de rețea.

Genul principal de activitate a Juniper Networks este dezvoltarea echipamentelor de telecomunicații pentru furnizorii de servicii de Internet, centre de date, organizații corporative și sectorul public. Compania oferă soluții pentru crearea infrastructurii performante de rețea, folosind principiile simplitate, securitate, deschidere și scalabilitate. Infrastructura poate asigura funcționarea continuă a celor mai mari și mai importante rețele din lume.

Portofoliul Juniper Networks include o gamă largă de produse, ce îndeplinesc sarcinile de rutare, switching, securitate și control al politicii de autenticitate. Soluțiile companiei se caracterizează prin flexibilitate, scalabilitate și performanță, ce reduce costul total de întreținere a rețelei.

Unul dintre punctele forte ale companiei este utilizarea tehnologiei QFabric, care îmbunătățește performanța și simplifică arhitectura centrului de date, datorită suportului conexiunilor multipunct. QFabric se remarcă prin scalabilitate, performanta înaltă a aplicațiilor, datorită latenței scăzute și a diferitelor servicii din arhitectura, fără blocări și pierderi. Sistemul este o bază ideală pentru centrele virtualizate în cloud.

Majoritatea produselor Juniper Networks (routere, switch-uri, firewall-uri), folosesc o arhitectură modulară și un singur sistem de operare JunOS. Sistemul integrează servicii de rutare, switching, securitate și servicii de rețea, care simplifică infrastructura. Aceasta permite de a asigura o performanță înaltă, fiabilitate și securitate a rețelelor de diverse dimensiuni, de a reduce timpul necesar pentru implementarea unor servicii noi, precum și de a reduce costurile de exploatare cu 41%. În plus, JunOS oferă interfețe de programare sigure și un set JunOS SDK pentru dezvoltarea de aplicații, care pot obține funcții suplimentare de control ale rețelei.

Pentru a achiziționa soluții Juniper Networks va puteți adresa la numărul de telefon +38 (044) 492-29-29, sau prin e-mail moldova@muk.md. Pentru mai multe informații puteți accesa pagina de Facebook a companiei MUK Distribution.

Lasă un răspuns