IP TVÎn vederea corelării grilei vechi de abonamente la grila nouă de abonamente a serviciilor de Internet Fix și Televiziune Digitală, Moldtelecom va opera modificări în componența acestora.

În dependență de posibilitățile tehnice și specificul pachetelor va fi majorată viteza de acces la Internet, iar toți abonații Televiziunii Digitale vor beneficia de acces gratuit în perioada 24 decembrie – 1 februarie la toate canalele din grila de emisie IPTV. În plus, din 1 ianuarie 2017 va putea fi activat gratuit serviciul Megogo care vă pune la dispoziție un conținut format din 3500 de filme, 700 seriale și 800 desene animate.

Totodată, începînd cu 1 ianuarie 2017 tarifele grilei veche de abonamente vor fi majorate corespunzător tarifelor grilei de abonamente noi. Acestea vor fi efectuate în contextul investițiilor constante în menținerea calității și oferirii serviciilor tot mai solicitate de către clienți precum viteză mai mare de acces, mai mult trafic internet și content TV, care astfel influențează creșterea costurilor aferente prestării serviciilor.

Abonații au la dispoziție, în cazul în care nu consideră oportune noile modificări, o lista variată de oferte și opțiuni alternative precum Internet Mobil cu pachete care au mult trafic internet inclus, serviciul Multiscreen Go care oferă televiziune pe smartphone, tabletă sau laptop și poate fi utilizat gratuit pînă pe 31 martie 2017, la conectare în perioada 1 decembrie – 15 ianuarie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.