Acum ai mai multe posibilităţi de a beneficia de televiziune digitală, prin serviciul inovativ Smart TV de la Moldtelecom. Procură un televizor compatibil cu serviciul Moldtelecom Smart TV, din reţeaua de magazine Maximum, în perioada 31 mai – 31 august 2017 şi bucură-te de televiziune digitală gratuit, timp de 3 luni.

Datorită serviciului Smart TV de la Moldtelecom, lumea televiziunii este acum mai variată şi mai extinsă. Printr-o simplă conexiune la Internet, fără necesitatea conectării unui echipament adiţional, ai acces la canalele TV îndrăgite şi tot conţinutul bogat din mediul online, direct pe televizorul tău.

Uiți de restricțiile asociate cu cablu, fire, echipamente, o mulțime de panouri și mai multe telecomenzi. Moldtelecom îți pune la dispoziție peste 100 de canale TV printr-o simplă conexiune la Internet, acum gratuit timp de 3 luni.

Alege un televizor performant, aşa cum ţi-l imaginezi, perfect pentru familia şi locuinţa ta şi savurează alături de cei dragi filme, emisiuni, desene animate de la canalele TV îndrăgite, într-o calitate excepţională a imaginii şi sunetului.

Pentru activarea serviciului Smart TV este necesar:

·  să fii abonat la serviciul de Internet fix de la Moldtelecom;

· să descarci gratuit aplicaţia „Moldtelecom Smart TV” din magazinul de aplicații al producătorului, din meniul televizorului;

· să activezi serviciul prin apel la 1181, cu prezentarea informaţiilor din tabelul de autentificare apărut pe ecranul televizorului, şi al codului promoţional obţinut de pe materialele promoţionale.

·  pentru a avea acces la datele de autentificare tastează combinația de cifre: 0000, direct de la telecomanda televizorului tău.

Serviciul Smart TV de la Moldtelecom este disponibil pentru televizoarele ce dispun de sistemul inteligent Smart TV, compatibil cu aplicaţia Moldtelecom Smart TV – Samsung  (modelele anilor 2011 – 2016) și LG (modelele anilor 2011-2016).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.