În perioada 5 noiembrie 2012 – 6 ianuarie 2013 Moldtelecom te invită să participi la o tombolă fără precedent, deoarece a pregătit premii de vis!

Conectează-te la unul din serviciile Moldtelecom: Televiziune Digitală IPTV, Telefonie fixă, Internet sau Telefonie mobilă Unite și ai șansa să câștigi săptămânal unul din abonamentele anuale gratuite, iar la Marea extragere – unul din cele 4 televizoare LCD, o foaie de odihnă la munte pentru 2 persoane sau Marele Premiu – un APARTAMENT în Chișinău!

De asemenea, la tombolă, pot participa și abonații existenți, care în perioada promoției:

  • vor utiliza  serviciile de Telefonie mobilă sau Telefonie fixă, extra abonament;
  • vor migra la un abonament cu o plată lunară mai mare;
  • vor reîncărca contul Unite cucel puțin 100 lei.

La extragerea săptămânală vor participa doar abonații noi. Cu ajutorul unui program instalat la calculator, vor fi desemnați în mod automat 16 câștigători, separat pe fiecare regiune (Chișinău, Centru, Nord, Sud).

La Marea extragere, care va avea loc la 16 ianuarue 2013, vor participa toți abonatii, noi și existenți, care vor întruni condițiile de participare stipulate în Regulament, vezi aici.

Șansele de a câștiga Marele Premiu cresc în funcție de suma achitată pentru serviciile Moldtelecom. Astfel cu cât este mai mare suma, cu atât cresc șansele de câștig.

Lista abonaților câștigători va fi actualizată săptămânal și va fi plasată pe moldtelecom.md/promo

1 COMENTARIU

  1. Cea mai de incredere companie telefonica nationala este Moldtelecom, care organizeaza mereu concursuri, participa la acte de caritate, etc. Suntem o tanara familie si ne-am abonat la internet si am participat la concursul 2012-1013,speram la un cistig…

Lasă un răspuns