IP TVCompania Moldtelecom anunță că nu mai dispune de resurse pentru a menține nivelul actual al prețurilor și este nevoită să ajusteze tarifele, începând cu 1 iulie 2016, la serviciile de internet fix și televiziune digitală IPTV, în mediu cu 4.8%.

Potrivit companiei, tarifele la serviciile prestate cresc sub influența direct negativă a factorilor mediului extern precum deprecierea valutei naționale și creșterea prețurilor la resursele energetice ș.a., care influențează costurile aferente de furnizare a serviciilor.

Pentru a compensa aceste inconveniențe, Moldtelecom va majora viteza de acces la internet, în funcție de posibilitățile tehnice și specificul fiecărui abonament. În grila de canale IPTV, începând cu 1 iulie, vor fi incluse noi canale TV. În plus, toți abonații televiziunii digitale ai companiei vor beneficia de acces gratuit la toate canalele din grila de emisie IPTV pe parcursul lunii iulie 2016.

9 COMENTARII

 1. La starnetu lu Machedon s-au majorat si mai tare tarifele,dar calitatea serviciilor a ramas aceeasi,pe cind la MTC daca se majoreaza un pic,ei maresc viteza si accesul la mia multe canale TV.

  • Pe langa tarife care sau majorat foarte mult se mai intampla si scurgeri de informatii, securitatea acestora e foarte slaba.

 2. cu 4,8% se majoreaza… si nu mai este atat de mult daca tinem cont de faptul ca astia mereu au avut grija de clienti in ceea ce tine de suport si calitate… mai ales ca acuma MTC lanseaza mult servicii digitale, se poate de rabdat..

  • Cred că unii care se arată nemulțumiți de majorările de la Moldtelecom, nici macar nu-s abonați, ci doar clientelî de-a lui Machedon

 3. Tarifele la internet s-au majorat cam peste tot în lume. Și am să vă mai spun că nu-s clientă veche moldtelecom, am venit la ei după ce starnet mi-au scumpit cu 13% tarifele peste noapte, plus că și așa erau mai scumpe cu mult față de moldtelecom. E totuși o scumpire care nu mai necesită atâta zarvă cum fac alții pe facebook.

 4. dacă să ne conducem după prețurile la internet din alte țări europene, la noi acestea sunt destul de mici și accesibile, iar o majorare de 5 % nu este atît de semnificativă, mai ales că întorc cu servicii de calitate..

 5. Sunt client Moldtelecom de 9 ani, sunt multumită de calitatea serviciilor prestate.Și și de unde poți să zici că sunt bani din aer?companie de stat nu inseamna servicii gratuite oamenii buni, vrem sa avem servicii de calitate, sa tina pasul cu companiile de profil private, sa tina pasul cu tehnologiile moderne, trebuie si un pic mai multi bani, oricum, 4,8 % nu este o mare majorare, comparativ cu altii.

 6. De cind ma stiu sunt client MTC , sunt satisfacut de serviciile care le presteaza , chiar si aceasta majorare nu e una exageranta cum a fost la ster si plus ne preintimpina c-o luna asa ca , tot ok

 7. Personal ma enervez tare cind frineaza netul, asa ca sunt gata sa platesc si putin mai mult doar serviciile sa fie intradevar de calitate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.