Tot ce ai vrut să cunoşti despre echipamentele şi tehnologiile 5G îţi este oferit acum în cadrul unui laborator mobil, pe roţi la propriu. Moldtelecom prezintă camionul tehnologiilor 5G pe data de 5 aprilie curent la muzeul Tehnicii în aer liber al Universităţii Tehnice din Moldova.

Moldtelecom oferă posibilitate tuturor abonaţilor, specialiştilor, utilizatorilor de tehnologii avansate să descopere şi să înțeleagă nivelul de pregătire şi funcționalitate a tehnologiilor viitorului, acum în Moldova.

Progresele tehnologice pe care le va permite 5G, au fost, până nu demult, lucruri de ordinul science fiction. Autoturisme autonome, jocuri de realitate virtuală, „orașe inteligente” și IoT sunt doar câteva dintre inovațiile futuriste cu un start lung, pentru care astăzi furnizorii sunt pregătiţi să ofere soluţii de implementare. În cadrul evenimentului de prezentare a camionului de tehnologii 5G, experţii tehnici pe rețele wireless, backhaul, rețele de bază, IT și servicii vor vorbi despre capacitatea funcţională şi potenţialul nelimitat al 5G, tehnologie care în viitorul apropiat va genera mai multă creativitate şi flux continuu de noi aplicații.

Prezentarea camionului cu tehnologiile 5G este o evoluţie firească a activităţii Moldtelecom şi importantă pentru abonaţii companiei dar şi pentru multitudinea de utilizatori de tehnologii avansate din ţara noastră.

Acest eveniment unic va avea loc la data de 5 aprilie curent, la muzeul Tehnicii în aer liber al Universităţii Tehnice din Moldova, campusul din sectorul Râşcani al Capitalei, începând cu ora 10.00. Veți putea participa la concurs pentru şansa de a câştiga un premiu deosebit, un smart watch. În plus, pentru poze frumoase veți primi instant şi alte premii plăcute în limita stocului disponibil.

2 COMENTARII

  1. Am înțeles din presă că Tehnologia 5G are efecte perturbatoare asupra ființelor care trăiesc pe planetă , inclusiv asupra oamenilor, nu știu exact, dar odată ce Belgia de ex. a renunțat să implementeze la moment aceste tehnologii, pe mine personal mă pune pe gânduri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.