Compania Moldtelecom organizează, în perioada 15 Martie – 15 Aprilie 2011, tombola cu premii speciale pentru locuitorii raionului Hânceşti.

Astfel, toate persoanele din localităţile Cărpineni, Mingir, Voinescu, Horjăşti, Negrea, Sofia, Bălceana, Simionovca, care se conectează la unul din serviciile prestate de către Moldtelecom: Telefonie Fixă, Telefonie Mobilă Unité, Internet sau Televiziune Digitală, au şansa să câştige unul din zecile de premii oferite de către Moldtelecom, printre care telefoane mobile 3G şi marele premiu – un Notebook performant.

La tombola cu premii vor participa automat toate persoanele care se conectează la unul din serviciile Moldtelecom în perioada 15 Martie – 15 Aprilie 2011. Extragerea premiilor, va avea loc la data de 18 aprilie, ora 11.00, în incinta Centrului de Telecomunicaţii Hânceşti din str. Chişinăului, nr. 1.

Mai multe detalii despre tombola cu premii şi condiţiile de conectare, aflaţi în centrele comerciale din or. Hânceşti şi localitatea Cărpineni, la numărul de telefon: 0 (269) 2-60-14.

Regulamentul cu privire la Desfăşurarea Tombolei în oraşul Hânceşti, vezi aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.