Cele mai importante schimbări tarifare se referă la web hosting. În premieră, vor apărea pachete noi  de găzduire web, de 2, 10 și 30 GB, la prețuri atractive. Astfel, cu aceiași bani pe care îi plăteau până acum, clienții vor obține de două ori mai mult spațiu de stocare pe disc.

La stabilirea noilor oferte MoldData a ținut cont de solicitările clienților săi. Vor exista oportunități și pentru cei care vor să testeze, pe o perioadă mai îndelungată, un pachet de web hosting pe gratis, dar și pentru clienții care au nevoie de servicii mai avansate de VPS, cu noi configurări tehnice.

Tot în contextul asigurării securității afacerii, MoldData propune clienților săi cele mai convenabile prețuri pentru servere dedicate și spațiu de colocare în Centrul de date ”MoldData Cloud”, care este conform  standardului TIER III.

MoldData, fiind unicul partener oficial al corporației elvețiene Plesk International GmbH va oferi, gratis pentru anumite servicii,  panoul PLESK, ce asigură o administrare foarte eficientă și simplă a hosting-ului.

Iar pentru confortul și siguranța clienților săi, MoldData oferă suport tehnic non-stop, la telefon sau prin sistem de tickete!

De menționat că tarifele pentru numele de domenii rămân neschimbate.

Noile tarife vor intra în vigoare de luni, 18 iunie 2018. Mai multe detalii pot fi  obținute la numărul de telefon 14404 sau printr-o solicitare la adresa de e-mail clientela@molddata.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.