Moldcell lansează comercial luni, 24 decembrie, serviciile 4G ca lumea. Astfel, toţi clienţii operatorului vor putea experimenta şi aprecia caracteristicile irezistibile ale Internetului la super viteze. Această lansare vine la numai o lună distanţă de la lansarea serviciilor 4G pentru segmentul business.

Oferta 4G ca lumea Moldcell destinată tuturor clienţilor (cu excepţia celor corporativi) este super atractivă şi accesibilă. Toţi cei care vor alege oferta în perioada promoţională 24 decembrie 2012 – 31 decembrie 2013, vor beneficia de o experienţă tehnologică dublă – trafic inclus în 3G şi trafic nelimitat în 4G.

 Soluţia 4G ca lumea de la Moldcell este 2 în 1 şi propune la alegere tocmai cinci abonamente lunare cu trafic inclus 3G: 5GB/140 lei, 10GB/190 lei, 25 GB/320 lei, 50 GB/400 lei sau 100 GB/600 lei. Alegând orice abonament lunar cu trafic 3G inclus, clienţii Moldcell vor beneficia de Internet 4G inclus. În plus, în cazul alegerii unui pachet Internet de minim 5GB cu o durată obligatorie de 12 luni, Moldcell oferă un modem 4G Huawei E3276 sau o tabletă Samsung 8.9 LTE la preţ promoţional cu posibilitatea achitării în rate.

„4G ca lumea oferit de Moldcell aduce utilizatorilor mobili navigare pe Internet la super viteze, de până la 100 Mbps, calitate şi mobilitate. Clienţii noştri au acum posibilitatea să facă celor dragi unul din cele mai frumoase şi tehnologice cadouri de sărbători” , a declarat Directorul marketing Moldcell, Olga Pavlic.

În afară de aceasta, la trecerea dintre ani Moldcell răsplăteşte fidelitatea clienţilor cu surprize inedite. Moldcell invită toţi locuitorii şi oaspeţii Moldovei în seara de Revelion în Piaţa Marii Adunări Naţionale la un concert extraordinar susţinut de vedetele autohtone, precum şi de formaţia stelară Gipsy Kings.

Şi pentru ca abonaţii Moldcell să se bucure cu adevărat de magia sărbătorilor, operatorul va oferi în seara magică de trecere a anilor şansa de a câștiga la tombola Moldcell premiul în valoare de 100 000 lei!

Codul câştigător va fi extras în Piaţa Marii Adunări Naţionale chiar în data de 31 decembrie 2012, la orele 21:45 şi transmis în direct la postul naţional de televiziune Moldova 1.

Abonaţii Moldcell pot câştiga 100,000 lei dacă vor expedia un SMS la numărul 2014 şi vor primi un cod unic de participare. Condiţiile de participare la extragere pot fi consultate pe www.moldcell.md sau 444.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.