Astăzi intimplator am descopert ca Asociaţi DNT a renovat însfîrşit Mail.md.

Căsuţa poştală Mail.md este prima casuţă personală pe care mi-am creat-o cu circa zece ani în urmă. Ulterior am descoperit ca sunt si altele cu mult mai bune, comode si cu interfete mai prietenoase: mail.ru, hotbox si gmail.

Renovarea după părerea mea e mai mult cosmetică, astfel interfaţa poştei a devenit mai atractivă, nu şi funcţionalitatea.

Am încercat şă intru în contul meu de pe Mail.md, dar mi s-a scris că a fost suspendat fiindcă nu am folosit mail-ul mai mult de 3 luni, şi m-au rugat să reintroduc parola.

După introducerea repetată a parolei am intrat totuşi în cont, dar surpriză, au fost şterse din cont toate mesajele, inclusiv spamul cu “viagra” şi cel trasmis de Mail.md. Am deci o căsuţa poştală nouă:).

Iată ce scriu proprietarii site-ului despre Mail.md: ”Scopul principal a Mail.md este de a uni utilizatorii activi ai poştei electronice într-un serviciu naţional de e-mail. Mail.md este conceput pentru utilizatorii care se consideră parte integrantă a societăţii moldoveneşti şi doresc să sublinieze această apartenenţă. Utilizator al serviciului poate deveni fiecare dintre voi, indiferent de origine, culoarea pielii, limba vorbită, convingerile politice sau religioase. Iar noi, ne vom strădui la rîndul nostru, să asigurăm un serviciu calitativ, accesibil şi comod. Unul din principalele criterii ale muncii noastre este fiabilitatea, iar pentru menţinerea acesteia lucrează un colectiv bine format de profesionişti.”.

Am mai aflat că Asociaţi DNT a încercat în luna aprilie 2010 să vîndă site-ul Mail.md, dar fără succes probabil (potrivit site-ului dnt.md el apartine şi în continuare Asociaţei DNT).

Alte informaţii despre Mail.md:

  • Serviciul Mail.md este absolut gratuit.
  • Mărimea totală a căsuţei poştale este de 250 Mb.
  • New mail service – un serviciu ce oferă posibilitatea de primi notificări sub formă de mesaje SMS despre noile e-mailuri primite, serviciu disponibil pina la moment doar pentru abonatii Moldcell.
  • Adresa serverului POP3 – pop3.mail.md.
  • Mail.md este accesibil în trei limbi: română, engleză şi rusă.

sursa: ITMOLDOVA

18 COMENTARII

  1. Aceiasi problema – nu pot deschide cutia postala deschisa cu vre-o 10 ani in urma. Nici nu stii cui sa te adresezi. Mare prostie.

  2. Am dificultati cind accesez mail.md, jumate din mesaje nu se deschid, reclama peste reclama (80% din spatiul util) . A fost mult mai rapida si mai utila versiunea anterioara pina la renovarea asta cosmetica a lor.

  3. Vă recomand să „rezolvați” problemele cu mail.md configurând un alt client de email care să colecteze conținutul vostru din mail.md, așa am reușit și eu în sfârșit să citesc niște scrisori primite pe care nu le puteam deschide în minunea de serviciu pe care toți îl lăudați pe-aici! …și apropo, tehnologia din spate nu mai e moldovenească, e cehă. Nu a fost doar o re-cosmetizare a interfeței, a fost o migrare a tuturor datelor noastre de la un serviciu la altul.

  4. „Mail Team Group” au anunțat în rusă și engleză (așa, ca pentru moldoveni) că închid serviciul gratuit. Cei cărora v-a plăcut oferta din ultima perioadă, sunteți poftiți să scoateți și ceva bani din buzunar pentru ea!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.