Criza de timp şi de idei pentru un cadou celor dragi nu este un motiv de disperare. În Moldova, există câteva magazine on-line, unde puteţi găsi oricând un cadou pe plac. Comanda o faceţi prin internet, iar pachetul îl primiţi direct la domiciliu.

De la telefoane mobile până la suvenire, moldovenii cumpără aproape orice de pe Internet. Mai ales cei care nu au timp liber să caute darul perfect.

Negustorii virtualii spun că vânzările din acest sezon de sărbători au sporit considerabil față de anul trecut. Cele mai solicitate produse sunt telefoanele mobile, brazii de Crăciun, laptop-urile, aparatele foto şi video şi produsele pentru copii.

Magazinele online oferă reduceri pentru diferite produse, iar în perioada sărbătorilor livrarea comenzii se poate face pe tot teritoriul ţării.

Firmele on-line propun cadouri în funcţie de gustul şi buzunarul fiecăruia. Cel mai ieftin, o felicitare, costă circa 35 de lei. Cea mai trăsnită idee, un salt cu paraşuta, poate ajunge şi la două mii de lei. Livrarea cadourilor costă cel puţin 20 de lei.

Iata cîteva magazine on-line din Moldova:

CadouriOnline.md Magazinul online specializat în livrare de flori și cadouri. Avantajele magazinului sunt sortimentul larg de cadouri, comandarea simplă și livrarea non stop. Operatorii serviciului sunt gata mereu să vă ajute în alegerea cadoului pentru orice eveniment.

Cadou.md Aici puteţi găsi cadouri pentru orice eveniment, sărbătoare sau altă ocazie. Este foarte simplu de a face comanda, efectuînd cîţiva paşi simpli.

Cadouri.md Este site-ul care te ajută să eviţi cadourile banale. În sfârşit poţi să-i surprinzi plăcut pe cei dragi şi totodată să economiseşti timp.

Cadoultau.md Magazinul Va ofera: cadouri pentru toate trebuintele, suvenire originale si obiecte excluzive de decor interior, obiecte Hand Made.

Puzzle.md si Fotopuzzle.md Magazine online care ofera fotopuzzle, cadouri originale pentru prieteni.

Carte.md Magazin online de comercializare a cărților cu livrare în Republica Moldova

Sarut.md Cadouri pentru îndrăgostiţi

Egift.md Magazin Online de cadouri: Certificate cadou, Cadouri în formă de aventuri, Surprize, Farse, Buchete de flori şi variate cadouri neobişnuite

ForYou.md – Serviciul de livrare a florilor.

BUTTERFLY.md Livrarea florilor și cadourilor mun. Chișinău

Surprise.md Serviciul online de livrare flori, cadouri la domiciliu. Livrarea prin Chisinau este gratuita.

MagazineOnline.md Este o bază de date a  magazinelor online din Republica Moldova.

Enjoy.md Singurul loc în Republica Moldova, unde poti cumpara bunuri unice cunoscute ale studioului de design Artemia LEBEDEVA.

Parfumix.net Va oferă parfumuri pentru femei si barbati frantuzesti, create de cei mai renumiti parfumieri din lume. Vinzari parfumuri de orice marca de la Ra Group – parfumuri franceze – boss parfumuri – parfumuri dior – parfum de femeie.

Cafea.md Comercializarea și livrarea cafelei

14 COMENTARII

 1. […] Magazine on-line din Moldova unde puteţi cumpăra cadouri de sărbători Thu Dec 23, 2010 13:28 pm Criza de timp şi de idei pentru un cadou celor dragi nu este un motiv de disperare. În Moldova, există câteva magazine on-line, unde puteţi găsi oricând un cadou pe plac. Comanda o faceţi prin internet, iar pachetul îl primiţi direct la domiciliu. În această lună, vânzările magazinelor online din Republica Moldova au crescut cu […] […]

 2. Magazin online „SMADSHOP” ofera Aparate de uz casnic, Tehnica de calcul, Camere foto video, Climatice Tehnologie, Telefoane, Totul pentru birou, Totul pentru casa, Tacâmuri, Lumea copiilor, Aur & Swarovski, Sănătate şi Frumuseţe, Ceasuri, Sport şi recreere, Auto magazin, Produse electrice, Grădinărit,Zoo-Shop!

 3. Compania “Livrare Flori” SRL vă oferă o gamă largă de servicii unice și de calitate în domeniul floristicii, atît persoanelor fizice cît şi juridice:
  *Livrarea florilor şi aranjamentelor florale la adresa solicitată de client, care pot servi ca suprize plăcute prietenilor, partenerilor de afaceri, angajaţilor (zile de naştere, sarbători)
  *Amenajarea spaţiilor cu flori (recepţii, săli de conferinţă, birouri sau alte locuri protocolare).
  *Amenajarea cu flori a petrecerilor private (domiciliu, terasa, piscina, baie, cina romantica)
  *Buchetul miresei şi toata gama de produse cu specific floral nunţii
  Menţionăm cîteva criterii pe care le respectăm cu stricteţe: *Calitate, *Originalitate, *Puctualitate…şi nu în ultimul rînd *Inteligenţă, remarcată de ţinuta curierului şi accesoriile acestuia (papionul şi mănuşile albe).
  Pentru cei ce sunt în căutarea unui serviciu la nivel de lux, cu totul deosebit, Livrare Flori vă oferă: VIP livrare, care se distinge printr-un costum elegant a curierului.
  Modalitati flexibile de plata:
  1.Plata online prin card VISA, MASTERCARD, MAESTRO
  2.Western Union sau oricare alt serviviu de transfer din tara in care va aflati (Moneygram, Anelik, Contact, UniStream, Zolotaya Korona, RIA Money Transfer, Moldova Express )!
  3.Plata prin transfer bancar
  4.Plata curierului sau in oficiu!

  http://www.livrareflori.md – GESTUL CONTEAZA!

 4. Secret Flowers – magazin de flori online.
  Livrare în Chișinău timp de o ora.
  Acceptăm plăți cu cardul / Bitcoin / Kiwi / Yandex / Web money
  Comandă și achita online oriunde în lume
  Primim comenzi și livrăm non-stop ⏳

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.