Nu te descurci cu temele pentru acasa? Un click si profesorul e in fata ta. O noua metoda de predare e tot mai raspandita in Moldova – lectiile particulare pe skype. Profesorii on-line sunt tot mai solicitati, iar unii au atat de multi clienti incat au lasat in urma scoala cu salariile ei mici ca sa predea pe internet, relatează ProTV.md

Mariana Muleavin a predat timp de 20 de ani franceza in liceu si la universitate. Acum a lasat sala de clasa si a ales sa predea prin internet.

Lectiile se fac cu toata seriozitatea. Elevii fac compuneri, lecturi si chiar dictari. De tabla nu este nevoie, daca este monitorul.

Orele costa intre 50 si 60 de lei in functie de varsta si gradul de dificultate a lectiei. Dar daca tema e predata prin conferinta mai multor elevi in acelasi timp, atunci pretul se reduce.

Profesoara spune ca ii sunt convenabile astfel de lectii. Si elevii sunt multumiti. Au motivele lor.

Lectiile pe internet sunt din ce in ce mai  solicitate, mai ales ca sunt si putin mai  ieftine decat cele la domiciliu. Tot mai multi profesori ofera astfel de servicii dupa orele  de clasa ca sa mai faca un ban in plus. Asa se preda orice disciplina: geografia, istoria, chimia si chiar geometria, iar unii profesori anunta ca ii ajuta pe elevi chiar si la temele pentru acasa, tot pe skype.

Sursa: protv.md

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.