Moldovenii sunt oameni inteligenţi şi deseori aloca timp pentru a învăţa ceva nou sau pentru a-şi perfecţiona cunoştinţele într-un domeniu pe care deja îl cunosc. Însă majoritatea avem o viaţă saturată cu diferite evenimente, griji şi responsabilități; timpul care ne rămâne este puţin şi e greu să găsim un locuşor şi pentru un curs de engleză, contabilitate, şcoala auto sau PHP, spre exemplu.

Profesorii, de asemenea, întâlnesc dificultăţi. Deseori pentru a face ore particulare ei sunt nevoiţi să se deplaseze de la elev la elev sau în cel mai bun caz, dacă au apartament, îşi transformă bucătăria într-o clasă improvizată.

Pentru a soluţiona aceste probleme a fost conceput Learn.md.

Learn.md este o platformă pentru învăţământ la distanţă care face procesul de studiere mai comod, eficient şi econom.

Pe learn.md orele se petrec online, în timp real, ceea ce înseamnă că profesorul şi elevii pot comunica verbal şi văd schimbările făcute de cineva pe tabla interactivă, slideshow sau editorul de texte.

Iată câteva beneficii:

–        pentru a face orele e necesar doar să aveţi acces la un calculator conectat la internet;

–        economisiţi timp şi bani deoarece nu e nevoie să vă deplasaţi la şcoală sau la profesor acasă şi nu e nevoie să procuraţi cărţi şi rechizite scumpe;

–         orar cu adevarat flexibil, datorită faptului că orele se petrec la distanţă, nu va fi o problemă ca cursul să înceapă la ora 23:00 de exemplu;

–        pe learn.md pentru majoritatea cursurilor se formează grupe mici (2-4 persoane) ceea ce măreste cu mult eficienţa.

La moment printre cursurile disponibile sunt: matematica, limbi străine, vânzări. Însă la cerere se pot organiza şi altele.

De asemenea, doritorii pot beneficia de o lecţie de probă sau pot participa în „Cluburi” pentru a-şi perfecţiona cunoştinţele într-un anumit domeniu.

Pentru mai multe detalii vizitaţi www.learn.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.