Laboratorul Darwin 1

„Laboratorul Darwin” este prima emisiune on-line din Moldova, care testează cele mai noi gadget-uri și aplicatii, le compară și le analizează, ca să descopere care din ele sunt într-adevăr utile și cum am putea economisi bani în alegerea acestora.”

„Laboratorul Darwin” a fost conceput ca un proiect social, pentru educarea și instruirea societătii în domeniul tehnologiilor digitale noi. Prin intermediul acestuia, dar și cu ajutorul portalurilor web din Republica Moldova, compania își propune să ajute clientii să își aleagă mai ușor gadget-uri și aplicatii pentru smartphone, laptop sau tabletă.

Cea mai mare priză la public a avut propunerea companiei Darwin de  a oferi gratis gadget-uri tuturor celor interesați, care vor să facă propriile review-uri. Cele mai obiective analize vor fi premiate.

Victor Turcan, prezentator al emisiunii“În prima editie am analizat avantajele și dezavantajele celui mai bun smartphone de la Philips – Xenium W6500.

Ca să urmeze un episod încă mai interesant, în care am demonstrat publicului cum am putea să procedămdacă ne pierdem smartphone-ul sau, Doamne ferește, cineva l-a furat.”

Darwin este o companie nouă pe piata de retail GSM și IT din Moldova, focusată pe smartphone-uri și laptop-uri. Lansată în Martie 2013, deja are o retea de 14 magazine, deschise în 10 orașe ale Republicii Moldova. Echipa își propune să revolutioneze comertul electronicelor cu un concept fresh, neobișnuit, emotional, util și interesant. Darwin este parte a unui holding, în care intră și companiile: Tucano Coffee, Pizza Celentano și Oliva.

2 COMENTARII

  1. Referitor la:

    „Cea mai mare priză la public a avut propunerea companiei Darwin de a oferi gratis gadget-uri tuturor celor interesați, care vor să facă propriile review-uri. Cele mai obiective analize vor fi premiate.”

    unde este acest lucru specificat pe site si conditiile in care se desfasoara aceasta colaborare, personal nu am gasit.

    Multumesc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.