kis2011_en_label_big.jpgKaspersky Lab a lansat  cele mai noi versiuni ale principalelor sale produse pentru utilizatorii individuali, Kaspersky Internet Security 2011 si Kaspersky Anti-Virus 2011.

Aceste doua produse ofera protectie proactiva in timp real prin monitorizarea constanta a sistemului, pentru a detecta orice potentiale amenintari si pentru a preveni orice activitati distructive.

Potrivit reprezentantilor companiei, ambele produse au in componenta sisteme de protectie proactiva contra noilor amenintari, inca necunoscute. Acestea se bazeaza pe scanarea constanta pentru a detecta orice simptome de amenintare, modulele fiind actualizabile, adica in eventualitatea aparitiei de noi amenintari, solutiile vor fi actualizate fara a fi nevoie de o reinstalare completa.

Versiunile Trial pot fi descarcate in engleza si in rusa. In limba romana inca nu sunt accesibile.

2 COMENTARII

  1. […] Kaspersky Lab a lansat Kaspersky Internet Security 2011 si Kaspersky Anti-Virus 2011 Thu Sep 02, 2010 13:20 pm Kaspersky Lab a lansat  cele mai noi versiuni ale principalelor sale produse pentru utilizatorii individuali, Kaspersky Internet Security 2011 si Kaspersky Anti-Virus 2011. Aceste doua produse ofera protectie proactiva in timp real prin monitorizarea constanta a sistemului, pentru a detecta orice potentiale amenintari si pentru a preveni orice activitati distructive. Potrivit reprezentantilor companiei, ambele produse […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.