Ce?Unde?Cand?Ce? Unde? Când? a fost concursul care a pus la încercare cunoștințele din domeniul IT ale finaliștilor concursului național “iTineret-Viitorul începe cu tine” ediția a II-a, în cea de-a doua seară de tabără.

La concurs au participat 4 echipe, formate atât din elevi cât și din studenți. Ei au avut de răspuns la 3 runde de întrebări. Concursul a fost moderat de Alexandru Fala, președintele Clubului de Jocuri Intelectuale din RM și transmis în direct de www.privesc.eu, unul din partenerii informțtionali ai concursului.

Cîștigătoarea locului I a fost desemnată “Echipa lui Jonny” (Jonny, de fapt Ion Zubcu este unul din mentorii care au grijă de tineri pe perioada taberei:). Fiecare membru al echipei a primit câte un set de cărți oferit de Societatea de Distribuție a Cărții “Pro-Noi”.

“Mi-a placut jocul, și nu doar pentru faptul că am ieșit învingători. A fost o oră și jumătate în care ne-am provocat creerii să genereze răspunsuri corecte la întrebările formulate. Deoarece întrebările erau din domeniul în care activăm, chiar am obținut o satisfacție enormă căutînd cuvintele cheie ascunse în formularea întrebărilor, pentru a oferi raspunsul corect” a spus Reveneala Serghei, membru “Echipa lui Jonny”.

Concursul “Ce? Unde? Cind?” a fost oragnizat și la prima ediție a concursului național “iTineret – Viitorul începe cu tine”, în cadrul taberei IT-Relax, bucurîndu-se de succes.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.