Da, a trecut un an de la primul articol postat pe blogul nostru, lansind astfel unicul blog in felul sau din Republica Moldova.

In decursul acestui an am avut parte de multe relizari, succese, disperari, dar in final important e rezultatul.

Scurt Istoric

Pe 2 aprilie 2010 apare itmoldova.wordpress.com. Ideea initiala a fost de a crea un blog unde sa public stiri si proiecte personale din arta modding-ului, pe atunci fiind o mare pasiune a mea.

Deoarece modding-ul nu e atit de raspindit la noi, fratele meu – Iulian, mi-a dat ideea de a crea un site cu stiri IT din Moldova si strainatate, e un subiect interesant pentru un numar mult mai mare de utilizatori. De ce, pentru ca cu totii cred ca am inceput cu un PC si cu totii cred ca l-am desfacut sa vedem ce are inautru.

Pe data de 22 ianuarie 2011 am trecut site-ul pe un nou nume de domen – itmoldova.com, singurele lucruri schimbate sunt aspectul, logoul, pasiunea pentru IT si speranta de a deveni un nume important in sectorul de stiri dedicate noilor tehnologii.

Cine suntem ?

Suntem doi frati, iubitori ai tehnologiei care am reusit sa dam start acestui proiect ambitios ce ne permite sa ne dezvoltam cunostintele din domeniul IT&C si sa impartasim aceste cunostinte si cu alti  utilizatori.

Nu scriem pentru faima, bani sau trafic ci pentru ca ne place, ne place IT-ul.

Care sunt scopurile noastre ?

Sa adunam la un loc entuziastii IT-ului moldovenesc si sa aducem cele mai proaspete informatii din IT si ariile sale conexe precum si articole de analiza dedicate produselor, tehnologiilor sau evenimentelor din aceasta lume mereu noua. Desi pare un obiectiv ambitios avem incredere in ambitia noastra si in dorinta iubitorilor de tehnologie de a avea la dispozitie o biblioteca zilnic actualizata de informare.

Cu ce ne mindrim ?

Dupa cum am mai mentionat suntem unici in Moldova. Unici prin felul de structurare a informatiei, unici in organizarea concursurilor cu premii de valoare, unici in promovarea domeniului IT din Moldova prin categoria IT NEWS MD.

În total pe ITMOLODVA au fost publicate 3166 de articole. In categoria IT NEWS MD au fost postate peste 900 de articole.

Cele mai citite articole:

Articol Vizualizări
AMN a lansat jocul „Serafică fără frică II” 9 200
Postul de radio PRIME FM s-a lansat si pe internet 4 600
O nouă aplicaţie pentru iPhone permite scanarea produselor din magazine 4,330

Într-un an de zile blog-ul a fost accesat de 220 mii de ori, de către circa 100 mii de vizitatori unici. În luna martie 2011 au fost înregistraţi 17 mii de vizitatori unici şi au fost 53 mii de pagini vizualizate.

Ce asteptam de la cititorii nostri ?

Avem nevoie de observatii, critici, propuneri, orice fel de feedback constructiv ce ne permite sa va oferim informatie de calitate, care sa va ajute sa faceti primii pasi in acest domeniu, sa aprofundati ceea ce stiati deja sau care pur si simplu sa va satisfaca nevoia de a fi informat.

Autor: Stefan

4 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.